Kontakt

Juletræstænding - og mange andre juleaktiviteter

Hvert år på den første søndag i advent tændes Jægerspris´ store juletræ på gårdspladsen foran Rejsestalden. Det er en tradition, som mange, både store og små jægersprisere, deltager i. Der er aktiviteter i og omkring Rejsestalden fra cirka 11-17.

Sådan så programmet ud i 2016:

Kl. 11-17 Besøg Jægerspris Turistinformation og Kulturhuset Rejsestalden, se udstillingen af keramiker og billedkunstner Nana Andersen i Staldbåsene.

Kl. 11-16 Café Danner har åbent og serverer julemad, julegodter m.m. Der er salg fra butikken af bl.a. kunsthåndværk fra Højagergaard og der sælges også juletræer og pyntegran for Stiftelsen.

Kl. 13-17 Julebazar. Fra teatersalen på Slotsparkens Friskole stråler lyset ud gennem vinduerne. Der er lys i juletræet og duften af gran og julebag breder sig. Kom indenfor på den hyggelige skole, hvor teatersalen vil danne rammen om en stemningsfuld julebazar med små boder, der bl.a. sælger hjemmebag, hjemmelavede bolsjer, gran, dekorationer m.v. 

Kl. 14-17 Julecafé i Vognporten. Æbleskiver, gløgg og andre lækkerier. Arr.: Jægerspris Netværk.

Kl. 14 ”HJÆÆÆLP, julemanden er blevet væk” – Vær med til at finde julemanden på en hyggelig gåtur i Slotshegnet for hele familien. Følg de røde drilske nissespor og måske møder du de søde skovtrolde… Vi går i samlet flok fra Rejsestalden kl. 14.00. Ingen tilmelding. Arr.: Rejsestalden.

Kl. 14-15 Fernisering i Rejsestalden - Nana Andersen udstiller malerier og keramik. Rejsestalden byder på et glas. Arr.: Rejsestalden.

Kl. 15.30 Eleverne fra Slotsparkens Friskole synger på Rejsestaldens udendørs-scene. Arr.: Slotsparkens Friskole.

Kl. 15.45 JAS optræder på Rejsestaldens udendørs-scene med smagsprøver fra årets juleforestilling ”Dyrene i Hakkebakkeskoven”. Arr.: www.jas-teater.dk

Kl. 16 Juletræet tændes. Hvis ikke nissen driller... Det er traditionen tro Valter Simonsen fra JAS, der tænder juletræet.

Kl. 16.10 Slikposer til de første 400 børn. Arr.: Jægerspris Netværk.

Mange af butikkerne i Jægerspris by holder åbent med gode tilbud.

Nyheder

Kalender

19. februar - 5. april 2020
I samarbejde med lokalarkivet
17. marts - 17. maj 2020
Alting vokser og gror som følge af en forbundethed
8. april 2020 19:00 - 21:30
Hornsherred Alternativ Forening

Nyhedsservice

Abonnér på nyheder fra hjemmesiden.

Printet fra /Arrangementer/Juletraestaending