Kulturhuset Rejsestalden

Særlige udlånsbetingelser under COVID-19

Opdateret 26. maj 2021

Ud fra regler og retningslinjer fra relevante myndigheder, byder Rejsestalden indenfor under ansvarlige og trygge rammer. Rejsestalden gøres ekstra rent i disse tider med fokus på kontaktflader. Du har som låner af Rejsestalden et ansvar for, at følgende regler og retningslinjer overholdes og at aktiviteterne sker på en måde, hvor smittespredningen begrænses mest muligt.

Coronapas

Der er krav om, at besøgende, brugere, publikum og lignende skal fremvise Coronapas for at få adgang til Rejsestalden og det er dit ansvar, at det bliver fremvist ved indgangen. I forbindelse med fremvisning af Coronapas, bør der være særlig opmærksomhed på kødannelse. For at minimere kødannelse, kan besøgende, brugere, tilskuere og lignende opfordres til at have deres Coronapas klar i forbindelse med adgang. Fremvisning af Coronapasset kan både ske elektronisk og i papirformat. Kender du ikke den der viser Coronapas, skal du bede om at se et id (det kan være sygesikring eller kørekort).

Hvor mange må I være og hvordan skal I sidde?

Man må være max. 20 personer (inkl. arrangører og optrædende). Siddende på stolerækker eller ved borde. Der skal sikres 1 meter afstand mellem hver gæst, som ikke kender hinanden, målt fra midten af sædet. Placér personer med 2 meters afstand hvis arrangementet f.eks. indeholder fællessang.

Yoga, gymnastik fællessang og anden fysisk udfoldelse: Max. 10 personer.

På hvilket tidspunkt kan du låne Rejsestalden?

Lokalet ”Vognporten” kan kun bookes udenfor Rejsestaldens åbningstid på følgende tider: Mandag, tirsdag, torsdag og fredag fra kl. 15, onsdag fra kl. 18, lørdag fra kl. 9 (dog fra kl. 16 ml. slutningen af juni og til midt august) og søndag fra kl. 16.

Hvornår skal man bære mundbind?

Der skal bæres mundbind, når man bevæger sig rundt i Rejsestalden. Dette gælder også for personale, arrangører og optrædende – dog ikke når der optrædes. Mundbind gælder ikke for gæster under 12 år eller folk der har gyldig grund.

Hygiejne og rengøring

Husk at vaske hænder tit og brug håndsprit.

Undgå håndtryk, kys og kram. Host og nys i ærmet.

Tør kontaktflader som dørhåndtag mm. af med spritservietter, som forefindes på reolen i Vognporten, løbende under arrangementet. Dette gælder også for toiletterne.

Sørg for at lufte ud med gennemtræk både under og efter arrangementet.

Andre retningslinjer ved lån af Rejsestalden

Føler man sig sløj, skal man blive hjemme.

Hold 2 meters afstand til dem du ikke kender, når det er muligt, og altid mindst 1 meter.

Der skal opretholdes en afstand på minimum 2 meter fra nærmeste publikum til de optrædende.

Køkkenet kan ikke benyttes, så der kan ikke lånes service og laves kaffe mm.

Vær opmærksom på særlige afstandsregler ved brug af vores toiletter. Der må kun være én person i gangen ved toiletterne, da det ikke er muligt at holde en afstand på 1 meter.

Messer, markeder mm. kan ikke afvikles.

Éngangsmundbind kan efter brug smides i affaldsspanden udenfor Rejsestaldens dør.

Pas godt på hinanden og rigtig god fornøjelse.