Kontakt

Pipe 

Drumcorps Danmark fra Skibby har i weekenden den 4. – 6. april besøg af Heather Pipes & Drums fra København. Heathers er et af Skandinaviens bedste og skal på weekenden netop træne til danske og skandinaviske mesterskaber.Udover Heathers, har Drumcorps Danmark besøg af en af verdens bedste trommeslagere. Jacob Jørgensen som kommer helt fra Skotland vil undervise vores og andre trommespillere. Her deltager trommer fra Garder og Tambourkorps i St. Heddinge, Roskilde og Herning.Jacob Jørgensen underviser til daglig trommespillere ved ” Edinburgh Academy”.Heather Pipes & Drums vil kunne opleves i Jægerspris søndag den 6. april ved Rejsestalden. Her giver de kl. 14.45 en koncert og viser hvad de har øvet op til de forskellige konkurrencer.Ligeledes vil Drumcorps Danmark sammen med de øvrige deltagere fra bygarderne vise, hvad de har lært på kurset.

Om Heather:www.heather.dk
The Heather Pipes & Drums of Copenhagen blev i 1977 opgraderet fra grad 4 til grad 3 og igen i 1994 blev bandetopgraderet til grad 2 af The Royal Scottish Pipe band association.Grad 2 bandet er det højest graderede band i Danmark og har igennem historien opnået flotte resultater på både den skandinaviske og internationale pipebandscene som intet skandinavisk band har opnået før. I de sidste 30 år har grad 2 bandet vundet 26 skandinaviske mesterskaber.Grad 4 bandet blev danske mestre i 2002, og igen i 2007.I 2007 blev bandet ligeledes skandinaviske mestre i grad 4.

Om Drumcorps Danmark:www.drumcorps.dk
Drumcorps Danmark har eksisteret som trommekorps siden 2001. Vi tager medlemmer fra hele landet, men især vil vi gerne i fremtiden have flere tromme”freaks” fra Frederikssund kommune og Hornsherred.Vi spiller og træner trommeshows og eksercits med trommestikker og trommer. Drumcorps Danmark er medlem af Landsgardeforeningen for Danske Bygarder, og deltager herigennem ved stævner, kurser og Danmarks Mesterskaberne der afholdes hvert andet år.

Er man over 12 år gammel og kunne tænke sig at lære at spille trommer, så kig forbi Sogneskolen i weekenden eller kig ind på vores hjemmeside. Kontakt via mail på:drumcorps.danmark@gmail.com

 

Nyheder

11. februar 2020
Vær med når hele Jægerspris fester
28. januar 2020
Biblioteket afholder vinterferieaktivitet for børn
21. januar 2020
Tusind tak til afgående formand Kirsten Lykke Nielsen

Kalender

19. februar - 5. april 2020
I samarbejde med lokalarkivet
26. februar 2020 19:00 - 21:30
Hornsherred Alternativ Forening
29. februar 2020 20:00 - 23:00
Musik mellem Fjordene

Nyhedsservice

Abonnér på nyheder fra hjemmesiden.

Printet fra /Kalender/2008/Heather-Pipes--Drums