Kontakt

Juletra 

 

Jul i det hyggelige Jægerspris

 

Julen bliver troditionen tro skudt i gang i Jægerspris by 1. søndag i advent, som i år falder på d. 29. november. Denne dag tændes det store flotte juletræ kl. 16 på Kulturhuset Rejsestaldens gårdsplads. Et træ som er skænket af Kong Frederik den syvendes stiftelsen.Frederikssund kommune sørger for, via Kulturhuset Rejsestalden, at holde opsyn med juletræet i hele julemåneden.

 

UHM, LÆKKERIER. Husets Venner på Lejrvej forvandler denne dag Rejsestalden til en hyggelig café, hvor man bl.a. kan købe gløgg og æbleskiver og Husets Venner står også for det store jule- Dannermarked, som kommer til at foregå på Danner Seminariet og på Rejsestaldens gårdsplads. På markedet kan man shoppe rundt i brændte mandler, nisser, smykker og andre spændende sager Man kan tilmelde sig en bod, som koster 50,-kr., til Ove Skipper på 47531923 efter kl. 16 eller mail oveanni@hotmail.com. Overskuddet fra Cafeen og markedet, går ubeskåret til drift og aktiviteter til Husets Venner på Lejrvej.

 

Gå på juleshopping….lokalt

Massevis af gode juletilbud kan shoppes i takt til tonerne fra Frederikssund StreetBand og Hornsherred Rideklub kigger også forbi med nissepiger på hesteryg.

Åbningstiderne op til jul kan variere meget…se opslag i de enkelte butikker.

 

JAS. Lige inden at juletræet bliver tændt optræder det lokale amatørteater JAS med smagsprøver fra deres juleforestilling ”Dyrene i Hakkebakkeskoven”. Der kan købes billetter i Rejsestalden til alle forestillingerne i JAS og man skal ikke vente for længe, da billetterne bliver revet væk.

 

Program:

 

Kl. 11-17 Stort Jule – Dannermarked på Danner Seminariet og på Rejsestaldens gårdsplads, arrangeret af Husets Venner.

 

Kl. 11-17 Jule Café i Rejsestalden ved Husets Venner.

 

Kl. 15.00 Frederikssund StreetBand spiller på Rejsestaldens gårdsplads

 

Kl. 15.30 Optræden ved JAS

 

Kl. 15.40 Nissepiger på hest ved Hornsherred Rideklub

 

Kl. 16.00 Juletræet tændes. Godteposer til alle børn.

 

JAS opfører stykket ”Dyrene i Hakkebakkeskoven” kl. 16.30. Billetter kan købes i Rejsestalden.

 

Bemærk også:

KFUM Spejderne Jægersprisstår mellem kl. 13 og 16 bag Kulturhuset på pladsen foran Danner seminariet, hvor man kan prøve at binde forskellige knob, købe popcorn og snobrød som man selv kan tilberede over knitrende bålsted og dermed få en smagsprøve på spejdernes aktive og hyggelige udendørsliv… kom og leg med…

 

Vikingerne fra Frederikssundkommer og går rundt blandt gæster, julepynt og æbleskiver og spreder stemning fra fortiden. De fortæller om deres eventyrlige vikingespil og om kommende arrangementer på Danmarks smukkeste friluftsscene – velkommen i vikingernes verden.

 

Skrublekassesnak og fødselsdagsgaver…

 

Søndag den 29. november kan man høre og se de klip kameraet fangede i efterårsferien - da vi havde en overvældende skrublekasse stående i Kulturhuset til fri afbenyttelse og store tanker. Der er mange fine hjernespind. Klippene bliver vist i vognporten mellem kl. 11-17.

 

Man kan samme dag opleve de flotte fantasidyr som glade fødselsdagsgæster forærede Rejsestalden ifbm. 14 års fødselsdagen i maj. Her udstilles også de flotte tegninger og værker som var gaver på dagen.

 

Der står et tegnebord i vognporten hele søndagen, så byens børn kan tegne og hygge sig og måske få kreeret årets første julegave til mor og far eller bedsteforældrene…

 

 

Med venlig hilsen og på vegne af byens aktører

 

Kulturhuset Rejsestalden– huset hvor alt kan ske

 

Nyheder

11. februar 2020
Vær med når hele Jægerspris fester
28. januar 2020
Biblioteket afholder vinterferieaktivitet for børn

Kalender

19. februar - 5. april 2020
I samarbejde med lokalarkivet
26. februar 2020 19:00 - 21:30
Hornsherred Alternativ Forening
29. februar 2020 20:00 - 23:00
Musik mellem Fjordene

Nyhedsservice

Abonnér på nyheder fra hjemmesiden.

Printet fra /Kalender/2009/Jul-i-Jægerspris