Kontakt

Hent din fødselsdagbillet i Rejsestalden nu…Rejsestalden14

Lørdag d. 15. august kl. 13:00 – 15:00 fejrer Kulturhuset Rejsestalden 14 års fødselsdag. Der serveres saftevand og kagemand for børn - på pladsen foran huset kl. 13:00.

Når der er hygget, spist og sunget fødselsdagssang er der sjove aktiviteter med masser af fart på. Der vil være ”stationer” i området omkring rejsestalden hvor man kan deltage i forskellige lege og være kreative sammen med de andre fødselsdagsgæster. Man kan komme med ud på en dejlig togtur i skoven, turen er gratis.

Har man lyst til at give Rejsestalden en lille gave ønsker vi os en flot tegning under temaet ”Mit eget kunstværk anno 2009”. Tegningerne vil blive udstillet i vognporten i løbet af december måned. En af legestationerne er netop et tegnebord hvor man kan tegne sin gave til Rejsestalden eller til en man holder af. Der bliver også et klippeklistre bord hvor man kan lime spændende dyr sammen af ting man har samlet i området omkring kulturhuset og så bliver der en legestation med fuld fart på.

Når man ankommer skal man aflevere en fødselsdagsbillet. Der er plads til 100 dejlige troldeunger og alfebørn til festen, så skynd dig ned i Kulturhuset Rejsestalden og få din billet. Det er kun børn der skal være udstyret med en billet og alle deltagende børn skal ledsages af en voksen. Billetter kan kun afhentes ikke reserveres via telefon – max 4 billetter pr. afhentning og gælder kun til børn (under 14 år). Billetterne ligger klar fra 1. august. Tjek vores åbningstider på www.rejsestalden.frederikssund.dk – hvor du også kan tilmelde dig vores nyhedsbrev.

Om formiddagen er der spændende aktiviteter i nogle af butikkerne på Hovedgaden. På Apoteket kan små børn tælle lus og for de større børn er der en labyrint af vitaminer. I Butik M er der sat et stort lærred op som børn kan komme og sætte en dejlig ”fantastistreg” på - så det ender med et stort farvestrålende kunstværk.

Velkommen og Hurraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa…

 

 

Nyheder

11. februar 2020
Vær med når hele Jægerspris fester
28. januar 2020
Biblioteket afholder vinterferieaktivitet for børn

Kalender

19. februar - 5. april 2020
I samarbejde med lokalarkivet
26. februar 2020 19:00 - 21:30
Hornsherred Alternativ Forening
29. februar 2020 20:00 - 23:00
Musik mellem Fjordene

Nyhedsservice

Abonnér på nyheder fra hjemmesiden.

Printet fra /Kalender/2009/Rejsestalden-fejrer-14-års-fødselsdag