Kontakt

Mille-Maj”Ambivalent-popart” og smukke skulpturer i sten

 

Kunstnerne holder fernisering lørdag den 26. juni kl. 14-16 – alle er velkomne.

Udstillingerne kan ses i Kulturhuset Rejsestaldens almindelige åbningstid t.o.m. den 1. august 2010.
 

 

Kulturhuset Rejsestalden præsenterer en billedkunstner med hang til det ambivalente - Mille-Maj Egbo er meget inspireret af street-art, graffiti og tags og finder det både fascinerende og dybt irriterende på samme tid. Men sat sammen i en anderledes kontekst, fascinerer og driver, tanken om det endelige resultat hende. Det, at der i kaosset, rent faktisk ligger en ide, en historie et udtryk og en dybere mening, er det som er kunst for Mille-Maj… - og ikke mindst Mille-Maj's kunst. 

Udover street-art, er hun også meget inspireret af tegneserier og tidens trends. Mille-Maj leger med materialer og medier, og finder det dybt fascinerende, hvad man egentlig kan med de forskellige farver, og malermedier.   Som kunstner er den Mille-Maj'ske verden ubegrænset og eksperimenterende. Hun udfordrer konstant sig selv. Det at "turde" tage chancer med materialerne og bevæge sig ud på ukendt grund, er i virkeligheden det der driver Mille-Maj, og det som styrer og styrker hendes konstante trang, til at udforske nye mulige og umulige ideer og metoder.

Mille-Maj som er uddannet pædagog, åbnede i januar 2010 PopArt-skolen i Skibby. Her underviser hun i at male moderne PopArt og i serigrafi (tryk på lærred). Undervisningen er rettet mod institutioner og skoler, samt private. På skolen kan man både deltage i holdundervisning alle mandage, weekend kurser, og Mille-Maj kører rundt i hele landet og underviser og laver projekter.
Se mere om Mille-Maj her: www.mille-maj.dk

 

 Frederik Holdgaard

 

Frederik Holdgaard fortæller om sine smukke skulpturer: ”Jeg arbejder på at finde en fin balance mellem det kunstneriske arbejde og respekten for stenens natur.

 

Oprindeligt er jeg uddannet som glasblæser, men har for længst lagt glasset på hylden, for at ernære mig som musikskolelærer og musiker. Jeg har altid haft behov for at udtrykke mig kunstnerisk. Foruden det musiske har jeg tidligere arbejdet med keramik, glas og billedkunst.

 

I de senere år er jeg blevet fascineret af arbejdet i sten og føler, at jeg her har fundet materialet som

giver mig mulighed for at udtrykke mine kunstneriske ideer. Arbejdet med sten har ført mig videre til også at beskæftige mig med bronze. Jeg er født i 1950 og er opvokset i Ballerup, nu bosiddende i Frederikssund. Jeg har permanent udstilling hos Galleri Liisberg, Hundested”.
Gå til Frederik Holdgaards hjemmeside: www.frederikholdgaard.dk

 

 

 

 

 

 

Nyheder

11. februar 2020
Vær med når hele Jægerspris fester
28. januar 2020
Biblioteket afholder vinterferieaktivitet for børn
21. januar 2020
Tusind tak til afgående formand Kirsten Lykke Nielsen

Kalender

19. februar - 5. april 2020
I samarbejde med lokalarkivet
26. februar 2020 19:00 - 21:30
Hornsherred Alternativ Forening
29. februar 2020 20:00 - 23:00
Musik mellem Fjordene

Nyhedsservice

Abonnér på nyheder fra hjemmesiden.

Printet fra /Kalender/2010/Ambivalent-Popart-og-smukke-skulpturer-i-sten