Kontakt

OkoVinMadKulturhuset Rejsestalden byder til Dannermarked

– Øko, vin, mad og kunst lørdag den 3. juli 2010 kl. 10-16

I årets udgave af Dannermarkedet søger vi den effektfulde synergi der naturligt opstår når der samles flere temaer under ét. Temaer som kan supplere og dermed forstærke hinandens udtryk. Vi har valgt økologi, vin, mad og kunst, i det, disse elementer giver en rigtig fin pakkeløsning for en fuldendt sanseoplevelse. Vi samler smag, duft og det visuelle udtryk i ét.
På markedspladsen omkring Kulturhuset står kunsthåndværkere, producenter og forretninger klar med deres smukke kunstværker og lækre varer, nogle med smagsprøver og alle med en historie at fortælle.
Kunstner Lailasilke Kamille Krogsgård er at finde på gårdspladsen. Her vil hun hjælpe de gæstende børn godt på vej med et lille kunstværk. Det er muligt at købe et forgrundet lærred for 25 kr. og male spændende motiver på det. Efterhånden som dagen skrider frem vil der også fra Lailasilkes side, vokse et spændende og fantasifyldt værk frem af kunstnerens eget lærred.

Fra det lille cafévindue inde i stalden sælges der lækre Sushipakker fra Frederikssunds nye Sushirestaurant der ejes af Andreas Leth Jørnø. Andreas vil være til stede i Kulturhuset fra kl. 12:00-13:30 hvor han vil fortælle om indholdet af de lækre Sushipakker. Der sælges sushipakker fra cafévinduet så længe lager haves.

Musikken vil flyde fra den lille scene hvor vi fra kl. 10:00-13:00 byder på Air-Strings en tværfløjte og Guitarduo med Flemming Rasmussen fra Gerlev og Jesper Frederiksen som assisterer lejlighedsvis Det kongelige kapel og Sjællands Symfoniorkester som janitshar. Fra kl. 13:00-16:00 sætter Atte André Jensen sig bag klaveret og spiller lækker musik akkompanieret af en sprød saxofon ved Niels Oldin. Duften af crêpes og brændte mandler vil blande sig med duften af friske råvarer, helsekost, fyldige vine og historisk mjød. Der er lagt op til en dag hvor hele familien hygger sig, kan lade sig inspirere og nyde et velfortjent pusterum. Der er fri entré, alle er velkomne til at komme og nyde med. 

Nyheder

24. februar 2020
udi ung dansk kunst
11. februar 2020
Vær med når hele Jægerspris fester
28. januar 2020
Biblioteket afholder vinterferieaktivitet for børn

Kalender

19. februar - 5. april 2020
I samarbejde med lokalarkivet
26. februar 2020 19:00 - 21:30
Hornsherred Alternativ Forening
29. februar 2020 20:00 - 23:00
Musik mellem Fjordene

Nyhedsservice

Abonnér på nyheder fra hjemmesiden.

Printet fra /Kalender/2010/Dannermarked