Kontakt

Oline H

Der hvor blomsterne står i fuldt flor 

Kunstudstilling Oline H


Den helt unge kunstnerinde arbejder med sine helt unikke, naivistiske streger. Farverige blomster, fugle og natur, portræt, motiver mm.  Billedkunstnerinden er netop fyldt 19 år og optaget på Kunstskole i Kbh. Oline er en ung kvinde med stor vilje og tro, er naturmenneske som det vil fremgå af hendes værker. Hun henter ofte sine motiver ude i de smukke naturomgivelser i Strøbakker, bag om Hillerød, hvor hun bor med sin familie og har arbejdsstudio.

Der hvor blomsterne står i fuldt flor, hvor rovfugle og andre fugle lever i ro - derude henter Oline H sin styrke og sin inspiration til sig selv og sine motiver. Samt i diverse opslagsværker, fuglebøger mm. Hendes fornemmelse for sammensætningen af farver, er helt særlig, ikke mindst hendes helt unikke strejf med penslen. Til nu er hun selvlært gennem ca. 5 år, hvor hun fik sit første malergrej. Oline H har udstillet flere steder både solo og fælles.

Udstillingen kan ses i Vognporten fra den 30. oktober 2010 til og med den 24. november 2010. Der afholdes fernisering lørdag den 30. oktober kl. 14-16.

 

Se Olines H's hjemmesidewww.olineh-art.dk

Nyheder

Kalender

21. august - 27. september 2019
Kunstneriske fortolkninger af temaet bro
20. september 2019 20:00 - 22:00
Funk, soul og rock tilført et strejf af blues
21. september 2019 14:00 - 14:45
Frederikssund Teaterfestival

Nyhedsservice

Abonnér på nyheder fra hjemmesiden.

Printet fra /Kalender/2010/Der-hvor-blomsterne-står-i-fuldt-flor