Kontakt

Kunstneriske designer møbler og dugfriske malerier…

Lørdag d. 27. marts 2010 kl. 14:00 – 16:00 holder de to kunstnere fernisering i Kulturhuset Rejsestalden hvor alle er velkomne til at komme og være med.HeidiWesterlin

Heidi Westerlin kalder sine møbeldesigns for Funktionel Kunst. Og det ér kunst, af høj klasse og elegance. Alle Westerlin designs, hylder, reoler og ”kinesiske tegn” håndlaves i Danmark af snedkeren Torkild og fremstilles af birke krydsfinér. Træet der anvendes i produktionen er valgt med omtanke for miljøet. Pladerne er beklædt med laminat og for at vise strukturen i træet har produkterne synlig birke krydsfinér forkant. I Heidis designs er der fokuseret på nem vedligeholdelse og modstandsdygtighed overfor fugt, smuds, ridser og slid. Og som Heidi siger ”Det er harmoniske møbler, som giver dig kunst i dit hjem eller på kontoret, som er valgt ud fra følelser og holdninger”.

 

Jørn Ritsmar er oprindelig uddannet billedkunstunderviser fra lærerseminariet og har efterfølgende deltaget i både efteruddannelse inden for faget, samt modtaget undervisning af den hollandske maler Laurentius Van Dam. Jørns motiver er oJørn Ritsmerftest kvinder og med brug af virkemidler som stærke udtryk og kraftige farver, bliver værkerne mere en skildring af en tilstand end et portræt. En meget spændende metode der gør at værkernes gennemslagskraft er helt unik og når helt ind i sjælen på beskueren. Det er blevet til mange udstillinger igennem årene og Jørn, bosiddende i Dalby, er desuden tilknyttet malergruppen Valmuen og Fjordkunst.

Udstillingen kan ses tom. den 21. april 2010 i Kulturhuset Rejsestaldens åbningstid.

 

 

 

 

 

 

 

Nyheder

21. januar 2020
Tusind tak til den forrige
20. januar 2020
mens Jægerspris Bibliotek holder flyttelukket
6. januar 2020
Temaet for foråret 2020 er natur

Kalender

5. januar - 13. februar 2020
Levende heste
28. januar 2020 19:30 - 21:00
Historisk Forening Jægerspris
30. januar 2020 17:00 - 22:00
Inspiration til det gode mandeliv

Nyhedsservice

Abonnér på nyheder fra hjemmesiden.

Printet fra /Kalender/2010/Designermøbler-og-dugfriske-malerier