Kontakt

Juletræ

Atter jul i Jægerspris

Juletræet tændes


Søndag d. 28. november skydes julemåneden i gang i det hyggelige Jægerspris. Dagen bærer præg af mange års traditioner og byens mange indbyggere valfarter til Rejsestalden når juletræet skal tændes kl. 16.

Besøg Cafeen i Rejsestalden og
det store Danner julemarked i Slotskroens sal i tidsrummet
kl. 11-17 som hvert år drives af foreningen ”Husets venner”. Nyd en frokost eller gløgg med lækre æbleskiver, gå på jagt efter flotte julegaver.

Det koster 50,- kr. at få en bod
på markedet. Tilmelding til Ove Skipper på oveanni@hotmail.com. Overskuddet fra Cafeen og markedet går ubeskåret til drift og aktiviteter til Husets Venner på Lejrvej.

 

Det store juletræ kommer igen i år til at pryde Rejsestaldens gårdsplads og det er takket være venlige kræfter fra byen. Juletræet er skænket af Kong Frederik Den Syvendes Stiftelsen, Eldam har sponseret lysopsætningen, Bentes Blomsterhjørne har skaffet en kran og Vognmand Poul Erik Kjær fra Jægerspris sponserer afhentningen af træet. Jægerspris Amatør Scene JAS sørger for festlig underholdning på Rejsestaldens scene kl. 15.30 med smagsprøver fra teatrets populære juleforestilling ”Folk og røvere i Kardemommeby”. I år er det Tobias fra Tårnet alias skuespiller Valter Simonsen som tænder juletræet.

 

Hornsherred Rideklub kommer til byen med deres søde nissepiger på hest og rygtet går at julemanden kommer forbi med slik til byens børn, som igen i år er sponseret af den gamle Jægerspris Erhvervsforening og pakket af Rejsestaldens frivillige ”Staldfolket”. Der er 500 slikposer og det er først til mølle…..

 

Byens butikker holder søndagsåbent og frister med spændende varer.

 

Med venlig hilsen og på vegne af byens aktører

Kulturhuset Rejsestalden – huset hvor alt kan ske

www.rejsestalden.frederikssund.dk

 

 

 

 

Nyheder

11. februar 2020
Vær med når hele Jægerspris fester
28. januar 2020
Biblioteket afholder vinterferieaktivitet for børn
21. januar 2020
Tusind tak til afgående formand Kirsten Lykke Nielsen

Kalender

19. februar - 5. april 2020
I samarbejde med lokalarkivet
26. februar 2020 19:00 - 21:30
Hornsherred Alternativ Forening
29. februar 2020 20:00 - 23:00
Musik mellem Fjordene

Nyhedsservice

Abonnér på nyheder fra hjemmesiden.

Printet fra /Kalender/2010/Juletræet-tændes