Kontakt

LisSørensen
LIS SØRENSEN i Rejsestalden

BEMÆRK: UDSOLGT


Tirsdag d. 2. marts 2010 kl. 20.00
Billetpris kr. 275,- kan købes i Rejsestalden eller på Jægerspris Bibliotek.
Der er ikke nummererede pladser. Dørene åbnes kl. 19.00

På fjerde årti stråler Lis Sørensen klart og stærkt – og hører vedblivende til blandt vort lille lands største sangerinder.

Lis Sørensen formår igen og igen at fylde koncertstederne med begejstrede tilhørere og kan stadig sælge titusindvis af cd´er. I 2009 blev det til mere end 50 koncerter landet over – og duetter med såvel Basim som Ufo Yepha er tydelige tegn på, at Lis Sørensen også er en eftertragtet samarbejdspartner hos den nye generation af danske musikere.
Oplev Lis Sørensen med band - Jette Schandorf: bas, Poul Halberg: guitar, Jonas Krag: guitar, Jan Sivertsen: cajon og Klaus Menzer: percussion i Kulturhuset Rejsestalden (salen i den gamle Slotskro).
Enhver der har set Lis Sørensen live de seneste år, har oplevet hvordan hun efterhånden har skabt sin helt egen niche på den danske scene. Lis Sørensen er simpelthen i sit livs form og formår aften efter aften, sammen med sit stærke og velspillende band, at give nyt liv til de mange markante sange fra en lang karriere. Det er ikke tilfældigt at netop Lis Sørensen har fået tilnavnet ”Hjertets sangerinde”. Den store stemme når det yderste af spillestedet og gør indtryk på enhver der lytter - og direkte fra hjertet synger hun den perlerække af nye og gamle klassikere, der er kernen i hendes koncerter: ” Mine øjne de skal se, Stille før storm, Verden er i farver, Tæt på ækvator, Fuld af nattens stjerner, Indtil dig igen…

Anmelderne har skrevet:
- Lis Sørensen har klaret skærene smukkere end de fleste andre af 80'ernes kvindelige koryfæer. Hun leger hverken ung eller udbrændt, men hviler i sig selv og et publikum, der ikke flytter sig, men til gengæld altid er der. (Torben Bille, Information)

- …en af landets skarpeste og mest nærværende sangerinder - og så sådan cirka 21 sange fra den suverænt stærkeste ende af hendes repertoire? Altså i store træk særdeles velprøvede ting - "bare" serveret så forrygende, på en og samme tid tændt og behagelig afslappet, at der bliver levnet luft og rum til at kæle for snart sagt hver eneste detalje i hver eneste sang.

(Ove Nørhave, Nordjyske Stiftstidende)

 

Nyheder

6. januar 2020
Temaet for foråret 2020 er natur

Kalender

5. januar - 13. februar 2020
Levende heste
28. januar 2020 19:30 - 21:00
Historisk Forening Jægerspris
30. januar 2020 17:00 - 22:00
Inspiration til det gode mandeliv

Nyhedsservice

Abonnér på nyheder fra hjemmesiden.

Printet fra /Kalender/2010/Lis-Sørensen