Kontakt

Hanne Isabella Livsbekræftende smykkekunst og abstrakte akrylbilleder
</렄Ƣ>De to kunstnerinder afholder fernisering lørdag den 25. september kl. 14 – 16 - velkommen

Passioneret fortæller Hanne Isabella ”Jeg startede min interesse for smykkekunsten i maj 2006. Købte en bog om perler og perlekæder og inden jeg fik set mig om, var jeg rigtig godt i gang. En ny spændende og anderledes verden åbnede sig for mig, og min hverdag blev fyldt med glæde samtidig med, at jeg mødte meget stor interesse for mine smykker. En herlig modsætning til mit arbejdsliv som lungesygeplejerske.
Jeg anvender halvædelsten, ferskvandsperler, sølv og guldbelagte mellemperler, krystalperler og glasperler o. a.
Jeg inspireres af såvel farver, farvesammensætninger og spændende perler jeg møder på min vej. Nærmest en passion at der kan være visse perler, jeg bare må købe for jeg ved i mit indre, at nu kan jeg lave den smukkeste halskæde, armbånd eller ørenringe. Jeg har fra starten besluttet, at jeg ikke ville mangfoldiggøre det enkelte smykke, og det er fortsat mit drive at jeg kun laver en af hver. Jeg har deltaget i forskellige kunstmesser med egen stand og jeg glæder mig nu til at lave en flot og forrygende udstilling i Kulturhuset Rejsestalden - velkommen i mit univers”.Lilly Lund

Lilly Lund Hjorhøy er 57 år og bor i Jægerspris. Lilly er uddannet folkeskolelærer med linjefag i billedkunst, og har altid undervist i billedkunst og været meget interesseret i kunst, og altid drømt om på et tidspunkt at komme til at male. For 4 år siden begyndte Lilly for alvor at male. ”Jeg tog på nogle malekurser, og var også på et inspirerende kursus hos Laurentius på Svandholm , og så kom der fart på. Jeg maler mest abstrakte billeder i stærke farver. Jeg elsker former og farver, og bruger tit store bevægelser, når jeg maler. Når jeg begynder på et motiv, ved jeg ikke altid hvor jeg ender. Jeg er i dialog med materialerne og med min egen nysgerrighed for hele tiden at prøve noget nyt. Jeg maler i acryl og olie og akvarel og eksperimenterer med forskellige materialer og teknikker. Jeg søger hele tiden inspiration, og er meget fascineret af de færøske kunstmalere, og har i sommer været på maletur til Færøerne. Der var en fantastisk spændende natur, barsk og omskiftelig og dramatisk. Jeg er med i Fjordkunst, medlem af kunstnerkælderen i Ølstykke og for et år siden startede jeg på at udstille, og det går så godt, at jeg hele tiden har udstillinger forskellige steder”.

Udstillingerne kan nydes i Kulturhusets åbningstid til og med den 27. oktober.

Nyheder

11. februar 2020
Vær med når hele Jægerspris fester
28. januar 2020
Biblioteket afholder vinterferieaktivitet for børn
21. januar 2020
Tusind tak til afgående formand Kirsten Lykke Nielsen

Kalender

19. februar - 5. april 2020
I samarbejde med lokalarkivet
26. februar 2020 19:00 - 21:30
Hornsherred Alternativ Forening
29. februar 2020 20:00 - 23:00
Musik mellem Fjordene

Nyhedsservice

Abonnér på nyheder fra hjemmesiden.

Printet fra /Kalender/2010/Livsbekræftende-smykkekunst-og-abstrakte-akrylbilleder