Kontakt

Marked04092010

Som noget nyt og dugfriskt her i Kulturhuset Rejsestalden, afholder vi en messe med Livsstil som tema.
Dannermarked – Livsstilsmesse lørdag den 4. september 2010 kl. 10-16.
 

Gårdspladsen emmer af liv, der er ekstra energi i selve kulturhuset og
kl. 10:30-11:00 i Vognporten, kan du høre Bent Lauridsens foredrag om kanalisering og et lykkeligt liv
kl. 11:15-12:15 er der Yoga v/Dorthe Lolck
kl. 13:00-14:30 står Erik Peitersen klar med sit farvestrålende foredrag
kl. 14:00-16:00 er der fernisering i Vognporten v/Birgitte Ludvigsen (ingen tilmelding)
Alle aktiviteter og foredrag er gratis. Tilmeld dig i Rejsestalden – det er først til mølle.
Tilmelding til evt. ledige pladser er også muligt på selve messedagen.   
Velkommen

Et udpluk af ”smag og vaner” i Rejsestalden :

I og omkring Rejsestalden kan du møde rå motorcykler, ”nypolerede” dameben uden parabener, deltage i et foredrag om kanalisering, blive introduceret til coaching, tale med cykelartister, høre om elektrobehandling og motion i hverdagen – alt dette blot for at nævne et par af de muligheder denne dag i september byder på.

I den gamle krosal byder vi kl. 11:15 – 12:15 på formiddags yoga for alle. Kl. 13:00 inviterer multikunstner Erik Peitersen dig på en rundrejse inden for farver, stil, kunst og arkitektur, fyldt med små historier og anedokter fra kunst og mediebranchen. Øl, pigmenter og meget andet vil indgå som en fysisk del af foredraget og binde det hele sammen.

I stalden jongleres der med buketter og blomsterdekorationer, medens der er mulighed for at få sat ord på dine helt personlige mål og drømme. I caféen, står den ene af de nye ejere af ”My Deli” (tidligere Café Cyklo) klar med salg af drikkevarer og lækre kvalitets snacks.Kl. 14:00 er der fernisering i Vognporten hvor du kan møde kunstneren Birgitte Ludvigsen og hendes eksperimenterende, abstrakte malerier i olie og acryl.

Alle aktiviteter og foredrag er gratis. Tilmeld dig i Rejsestalden – det er først til mølle. Tilmelding til evt. ledige pladser er også muligt på selve messedagen.Vi har inviteret et udpluk af privatpersoner, forhandlere og repræsentanter inden for livsstil – og er absolut åbne for flere udstillere med noget på hjertet inden for temaet. Vi ser frem til at byde dig velkommen som gæst - i dette vidunderlige vacuum af ”smag og vaner”…

”Livsstil drejer sig først og fremmest om menneskers daglige vaner, herunder forbrugsvaner, kulturelle vaner og opførsel. Det er ikke alene økonomisk formåen, der bestemmer spisevaner, påklædning, boligindretning, fritidsinteresser, synet på kunst og litteratur mv. Også smag og præferencer spiller en afgørende rolle i opbygningen af det integrerede mønster af vaner, der danner en identificerbar livsstil. Menneskers holdninger til samfundet og livet er ofte et signal om deres valg af livsstil” – kilde: Den Store Danske Encyklopædi.

Kl. 13 - 14:30 Erik Peitersen - foredragErik Peitersen

En rundrejse inden for farver, stil, kunst og arkitektur, fyldt med små historier og anedokter fra kunst og mediebranchen. Øl, pigmenter og meget andet vil indgå som en fysisk del af foredraget og binde hele sammen.

Nyheder

24. februar 2020
udi ung dansk kunst
11. februar 2020
Vær med når hele Jægerspris fester
28. januar 2020
Biblioteket afholder vinterferieaktivitet for børn

Kalender

19. februar - 5. april 2020
I samarbejde med lokalarkivet
29. februar 2020 20:00 - 23:00
Musik mellem Fjordene
1. marts 2020 11:00 - 13:00
Hornsherred Alternativ Forening

Nyhedsservice

Abonnér på nyheder fra hjemmesiden.

Printet fra /Kalender/2010/Livsstilsmesse