Kontakt

Kulturhuset Rejsestalden byder på ”koldt og varmt”…

Fra den 28. august udstiller kunstner Birgitte Ludvigsen sine abstrakte værker i Kulturhusets vognport. Der holdes fernisering lørdag den 4. september kl. 14-16 – samtidig med vores Dannermarked - Livsstilsmesse. 

 BirgitteLudvigsen

Birgitte maler primært abstrakte malerier i olie og acryl og er meget eksperimenterende med tilsætning af materialer, der kan give malerierne dybde og spændende strukturer. Kunstneren arbejder på malerierne gennem en længere periode og ofte i serier. Malerierne bliver til lag på lag, hvor der arbejdes med mange forskellige redskaber. Legen med farver og materialer fascinerer mig, og det virker afstressende, når Birgitte lukker sig ind i sit eget univers går skabelsesprocessen i gang. Det der kommer ud af det, skal gerne være noget der rammer andre mennesker; og det er naturligvis en stor tilfredsstillelse, når det lykkes at lave noget, der virkelig rammer folk.
Birgitte fortæller: ”Min inspiration hentes i det nære samt gennem rejser til det kolde nord og det varme syd, hvor specielt lyset gør indtryk. Oplevelserne omsættes til billeder i sindet og kommer til udtryk på lærredet. Et kunstværk er en del af virkeligheden set gennem et temperament. Jeg deltager løbende i kunstkurser med undervisning af anerkendte kunstnere og har senest været på sommerkursus på Århus Kunstakademi. Mine malerier udstilles i kunstforeninger, virksomheder, gallerier og på kunstmesser og kan efter aftale ses i mit atelier”.
Ønsker du et særligt maleri til hjemmet, firmaet eller hvor der ønskes fornyelse, der matcher det øvrige interiør, så kreerer Birgitte gerne malerier på bestilling, hvor farver og størrelse kan aftales, men stilen er og bliver kunstnerens eget www.birkal.dk

Udstillingen kan ses t.o.m. den 22. september i vores almindelige åbningstid.

Nyheder

24. februar 2020
udi ung dansk kunst
11. februar 2020
Vær med når hele Jægerspris fester
28. januar 2020
Biblioteket afholder vinterferieaktivitet for børn

Kalender

19. februar - 5. april 2020
I samarbejde med lokalarkivet
26. februar 2020 19:00 - 21:30
Hornsherred Alternativ Forening
29. februar 2020 20:00 - 23:00
Musik mellem Fjordene

Nyhedsservice

Abonnér på nyheder fra hjemmesiden.

Printet fra /Kalender/2010/Malerier-af-Birgitte-Ludvigsen