Kontakt

Fjordkunst

Åbne Atelierdøre - starter i Kulturhuset

 

Åbne Atelier Døre i fjordkunst.dk weekenden d. 28 og 29. maj fra kl. 10-17 -Mød kunstnerne fra fjordkunst.dk i deres eget atelier eller i fælles lokaler rundt om i hele Frederikssund kommune. To af Fjordkunstnerne vil være at finde i Kulturhuset Rejsestalden de to dage. I hele maj kan man nyde en fælles udstilling i Rejsestaldens Vognport i husets almindelige åbningstid.

Det er 3 gang fjordkunstneren holder deres atelierer åbne for publikum. Det har været en stor succes de foregående år, hvor mange fra nær og fjer fandt vejen forbi de mange spændende atelierer, fra Slangerup til Skuldelev. Grunden til at fjordkunst.dk sidste år valgte at sætte 2 dage af til dette arrangement, er fordi kommunen rent geografisk er blevet så stor og hvis man vil nå det hele er det super godt at man kan bruge 2 dage.

Som noget nyt har fjordkunst.dk, lagt op til en konkurrence hvor publikum skal besøge mindst 6 atelierer og deltager derved i konkurrencen om et gavekort på 2000,- som bliver udtrukket umiddelbart efter Åbne Atelier Døres afholdelse. Det vil betyde at man kan vælge et billede hos den kunstner man ”falder” for og der vil blive udbetalt 2000,- til vedkommende kunstner.

Klik ind på www.fjordkunst.dk og følg med i hvad der ellers sker i foreningen

Nyheder

Kalender

21. august - 27. september 2019
Kunstneriske fortolkninger af temaet bro
28. september 2019
Indvielse af Kronprinsesse Marys Bro
1. oktober - 10. november 2019
Smukke spirituelle billeder i Rejsestalden

Nyhedsservice

Abonnér på nyheder fra hjemmesiden.

Printet fra /Kalender/2011/Åbne-Atelierdøre---starter-i-Kulturhuset