Kontakt

Lev godt med din sensitivitet

Hornsherred Alternative Forening…

5. september v/Athina Delskov - www.athinadelskov.dk

Billetpris: 100/50 kr. - Billetbestilling: 47 50 32 03
- læs mere på www.hafskibby.dk

Psykolog Athina Delskov
"Jeg har arbejdet med særligt sensitive mennesker i 8 år. Og jeg er selv særligt sensitiv. Da jeg begyndte at se mig selv i lyset af det sensitive karaktertræk, var der noget, der faldt bedre på plads og blev enklere."

Særligt sensitive mennesker

Det er smukt at opleve sommerfuglen komme ud af pubben og se den tage et nyt rum i besiddelse. Det er en forvandlings-proces, og vi har som mennesker mulighed for at gøre noget tilsvarende mange gange i løbet
af vores liv. Mennesker med spiseforstyrrelser, som jeg har arbejdet meget med, er stort set alle meget sensitive, og de har haft udfordringer i deres liv, som de ikke har magtet at håndtere. De har fundet en løsningsstrategi, der viser sig at være en fælde.

Forståelse
Der er brug for mere forståelse af den store sensitivitet! Denne forståelse kan komme ved at den enkelte udtrykker sine tanker, følelser og erfaringer.

Mine uddannelser
· Psykolog fra Kbh.s Universitet
· HD i organisation
· NLP Practioner
· Master hypnoterapeut
· Chok-/traumeterapeut
· Den store terapeuttræning
· Krop-/gestaltterapeut
· Healingsterapeut
· Blomsterterapeut
· Aura Soma terapeut
· Kursusforløb i intuitiv ledelseForedraget giver en beskrivelse af, hvad det indebærer at være særligt sensitiv. Du får mulighed for at vurdere, om du selv er særligt sensitiv – eller om et eller flere af dine børn måske er det.

15-20 % af alle mennesker er særligt sensitive, de tager langt flere sanseindtryk ind end de mindre sensitive.

Sensitiviteten indebærer gaver, såsom dybde i tankevirksomhed, stor indlevelsesevne, hjælpsomhed, stor fantasirigdom – og evne til at nyde: god mad, naturen, smukke omgivelser, kunst og venlige mennesker. Sensitiviteten byder også på store udfordringer, fordi de mange sanseindtryk kan give overstimulering og træthed. Foredraget giver også forståelser og redskaber til at håndtere overstimulerende situationer. Mange særligt sensitive har gjort sig store anstrengelser for at ’fitte’ ind i det sociale liv, og føler sig undertiden forkerte, fordi de ikke er, som ’de andre’. Men de taler ikke om det, for de ved ikke, at der er mange andre, der har det ligesådan. En ny selvforståelse kan gøre underværker for selvværdsfølelsen.

Nyheder

24. februar 2020
udi ung dansk kunst
11. februar 2020
Vær med når hele Jægerspris fester
28. januar 2020
Biblioteket afholder vinterferieaktivitet for børn

Kalender

19. februar - 5. april 2020
I samarbejde med lokalarkivet
26. februar 2020 19:00 - 21:30
Hornsherred Alternativ Forening
29. februar 2020 20:00 - 23:00
Musik mellem Fjordene

Nyhedsservice

Abonnér på nyheder fra hjemmesiden.

Printet fra /Kalender/2011/HAF-Lev-godt-med-din-sensitivitet