Kontakt

Platformsclairvoyance

Hornsherred Alternative Forening…

21. september v/Maya Fridan - www.mayafridan.dk

Billetpris: 125/50 kr. - Billetbestilling: 47 50 32 03
- læs mere på www.hafskibby.dk

Clairvoyanceaften med klarsynsdemonstration
Maya Fridan er bl.a. kendt fra tv-udsendelserne ”Fornemmelse for mord”, ”Den 6. sans” og ”Oraklerne”. Hun har en lang faglig og teoretisk baggrund inden for sit fag og arbejder i det daglige med at give personlige clairvoyancer, offentlige optrædener og har sin egen clairvoyanceskole.

Maya vil fortælle lidt om sin baggrund og om hvordan det er i det daglige at arbejde som clairvoyant med den åndelige verden som sparringspartner. Via arbejdet som clairvoyant opleves det, som at have en anden dimension med ind i tilværelsen, der ellers typisk er meget fokuseret på de mere faktuelle materielle værdier.Hun vil med let humor og dybde fortælle om den daglige kontakt mellem os og den åndelige verden – vores usynlige hjælpere. Hvem er det der er omkring os? Hvad vil de os? Hvorfor er de her? Kan og skal vi forholde os aktivt til den side af tilværelsen og i så fald, hvordan?

Maya mener, at vi alle kan have gavn af at have denne indfalds-vinkel med i vores hverdag, da den kan bibringe med at give vores tilværelse et dybere perspektiv, forståelse og glæde over at være til. En bevidsthed der også kan bane vej til at få en finere udviklet intuition. Maya vil også denne aften demon-strere sine psykiske evner og videregive beskeder til tilfældigt udvalgte personer blandt publikum.

Nyheder

11. februar 2020
Vær med når hele Jægerspris fester
28. januar 2020
Biblioteket afholder vinterferieaktivitet for børn
21. januar 2020
Tusind tak til afgående formand Kirsten Lykke Nielsen

Kalender

19. februar - 5. april 2020
I samarbejde med lokalarkivet
26. februar 2020 19:00 - 21:30
Hornsherred Alternativ Forening
29. februar 2020 20:00 - 23:00
Musik mellem Fjordene

Nyhedsservice

Abonnér på nyheder fra hjemmesiden.

Printet fra /Kalender/2011/HAF-Platformsclairvoyance