Kontakt

Markan Christensen

- kommer til Jægerspris igen. Det er os en stor glæde at kunne byde Markan velkommen til efterårets udstilling her i Kulturhuset. Markan besøgte os i starten af året. På grund af at Vognporten i den periode var under renovering, måtte alle Markans smukke grafiske værker blive hjemme. Det er netop de grafiske værker man kan komme og nyde her i Kulturhuset fra den 29. oktober til og med den 23. november

Markan har en lang, flot karriere bag sig. Han har igennem tiden skabt skulpturer og anden udsmykning til kommunale bygninger, skoler, private virksomheder, samt store krydstogtskibe. Også uden for landets grænser kender man til Markans værker. Han har bl.a. udstillet i Sverige, Holland, Tyskland, Irland og Frankrig.

Markan Christensen har udover at være udøvende kunstner også været aktiv på andre, kunstrelevante områder. Han har været formand for Dansk Billedhuggersamfund og siddet i Akademiet og Akademirådets jury. Han har været medlem af flere legatbestyrelser og har i en årrække fungeret som kunstnerisk konsulent.

Kunstevent: lørdag den 29. oktober kl. 14-16 - hvor Markan vil være til stede ...

Markan Christensen’s hjemmeside: http://www.markan.dk/

 

Nyheder

11. februar 2020
Vær med når hele Jægerspris fester
28. januar 2020
Biblioteket afholder vinterferieaktivitet for børn
21. januar 2020
Tusind tak til afgående formand Kirsten Lykke Nielsen

Kalender

19. februar - 5. april 2020
I samarbejde med lokalarkivet
26. februar 2020 19:00 - 21:30
Hornsherred Alternativ Forening
29. februar 2020 20:00 - 23:00
Musik mellem Fjordene

Nyhedsservice

Abonnér på nyheder fra hjemmesiden.

Printet fra /Kalender/2011/Markan-Christensen