Kontakt

Markan Christensen

- kommer til Jægerspris igen. Det er os en stor glæde at kunne byde Markan velkommen til efterårets udstilling her i Kulturhuset. Markan besøgte os i starten af året. På grund af at Vognporten i den periode var under renovering, måtte alle Markans smukke grafiske værker blive hjemme. Det er netop de grafiske værker man kan komme og nyde her i Kulturhuset fra den 29. oktober til og med den 23. november

Markan har en lang, flot karriere bag sig. Han har igennem tiden skabt skulpturer og anden udsmykning til kommunale bygninger, skoler, private virksomheder, samt store krydstogtskibe. Også uden for landets grænser kender man til Markans værker. Han har bl.a. udstillet i Sverige, Holland, Tyskland, Irland og Frankrig.

Markan Christensen har udover at være udøvende kunstner også været aktiv på andre, kunstrelevante områder. Han har været formand for Dansk Billedhuggersamfund og siddet i Akademiet og Akademirådets jury. Han har været medlem af flere legatbestyrelser og har i en årrække fungeret som kunstnerisk konsulent.

Kunstevent: lørdag den 29. oktober kl. 14-16 - hvor Markan vil være til stede ...

Markan Christensen’s hjemmeside: http://www.markan.dk/

 

Nyheder

Kalender

21. august - 27. september 2019
Kunstneriske fortolkninger af temaet bro
20. september 2019 20:00 - 22:00
Funk, soul og rock tilført et strejf af blues
21. september 2019 14:00 - 14:45
Frederikssund Teaterfestival

Nyhedsservice

Abonnér på nyheder fra hjemmesiden.

Printet fra /Kalender/2011/Markan-Christensen