Kontakt

 Jeg rejste d. 11 november til El salvador med mellemfolkelig samvirke, efter en maaned rejste jeg til Mexico, Chiapas. Hvor jeg arbejder for organisationen Tsomanotik., alt i alt 5 måneder.

...I El salvador boede jeg med ni andre fra Danmark.
Vi blev undervist i sproget men også i kulturen vi skulle ud og goeres os bekendt med.

Mit projekt med Tsomanotik gennem de sidste måneder har vaeret samarbejdet med børnehjemmet i den nærliggende by, hvor jeg har hjulpet med lektier, tilbudt forskellige aktiviteter og udflugter for boernene.
Derudover har to andre og jeg tilbudt engelsk undervisning, som har været baseret på emnerne miljø, økologi, og natur. Pengene fra undervisningstimerne har gået til børnene på børnehjemmet, så deres uddannelsesfremtid ser lysere ud. Men der mangler stadig penge, derfor vil jeg gerne invitere til en aften i Rejsestalden hvor du får lov til at høre mere omkring min rejse til de forskellige lande i mellemamerika, derudover er du med til at give 28 børnehjemsbørn en lysere fremtid, da jeg med dette projekt ønsker at tage en smule penge for det, hvor jeg derefter vil sende alle pengene ned til boernehjemmet.

Jeg sætter ingen minimum eller maksimum for entrè da det er op til jer hvad i har lyst til at give, derfor "giv hvad du vil princippet" da alle er inviteret.

Håber at se en masse mennesker der har lyst til at bakke projektet op.

Mange hilsner Otilia

OtiliaB

Nyheder

Kalender

21. august - 27. september 2019
Kunstneriske fortolkninger af temaet bro
20. september 2019 20:00 - 22:00
Funk, soul og rock tilført et strejf af blues
21. september 2019 14:00 - 14:45
Frederikssund Teaterfestival

Nyhedsservice

Abonnér på nyheder fra hjemmesiden.

Printet fra /Kalender/2011/Otilia-Benard