Kontakt

SOUVENIRS

I kulturhuset Rejsestalden torsdag d. 27. oktober kl. 20.00

I forbindelse med Spil Dansk Dagen byder Kulturhuset Rejsestalden Duoen SOUVENIRS velkommen i Jægerspris … Billetter er til salg kr. 120,-. Kan købes i Rejsestalden, på hverdage, i vores åbningstid.

Sofie Bonde er sprunget ud som storyteller. Hausgaard og Olsen kan det der. Men Sofie Bonde fortolker verden fra en kvindes synspunkt; - og det er ikke helt uinteressant. Hun har ting at fortælle, som nu og da trækker en Souvenirs-koncert ihelt uventede retninger. Og med Nils Torp’s ligeledes ret overraskende guitarspil er der lagt op tilløjer.

SOUVENIRS

Holbæk Amts Venstreblad skriver : "Lige så inciterende og charmerende Sofie Bonde sang, ligesåvel spillede Nils Torp sin guitar og Klaus Pindstrup sin violin. Behageligt, lyst, dybt og inviterendedrejede Sofie Bonde sin sang rundt imellem tilskuerne. Aede dem musikalsk på kinderne og fikdem til at klaske sig på lårene af grin".

I et fænomenalt sammenspil mellem Nils Torp’s guitar og Klaus Pindstrup’s violin tager musikkenkonstant nye drejninger. Det er ikke det rene pop, - der er puttet en god del folkemusik, klassisk,tango og blues i gryden, og det er både gamle og nyskrevne sange der bliver serveret. Souvenirs har en lang række albums bag sig med sange som “Han tog et nattog”, “Jeg troed’ duvar hos Mikael”, “I et sommerhus” og “Jeg hader Susanne”.

Duoen slog igennem i 1994 med mundrette, sært socialsurrealistiske tekster på dansk. Torp varmed i det legendariske band KLICHE, og kombinationen af hans melodisk sikre pophåndværk og Bondes klingende rene sopran skaffede de to et gennembrud hos både publikum og anmeldere. Med udgangspunkt i landsbyen Suldrup i Himmerland har gruppen formået at gøre sig til talsmændfor livet i provinsen uden at snobbe hverken op ‐ eller nedad. Og deres tekstunivers er præget afen lun og underspillet solidaritet med såkaldt almindelige danskere ‐ der jo sjældent er så almindelige endda.

 

Nyheder

11. februar 2020
Vær med når hele Jægerspris fester
28. januar 2020
Biblioteket afholder vinterferieaktivitet for børn
21. januar 2020
Tusind tak til afgående formand Kirsten Lykke Nielsen

Kalender

19. februar - 5. april 2020
I samarbejde med lokalarkivet
26. februar 2020 19:00 - 21:30
Hornsherred Alternativ Forening
29. februar 2020 20:00 - 23:00
Musik mellem Fjordene

Nyhedsservice

Abonnér på nyheder fra hjemmesiden.

Printet fra /Kalender/2011/SOUVENIRS-i-Vognporten