Kontakt

Tonny L

Musik i Jægerspris …


Koncert i Rebekkasalen

Jægerspris - Søndag 27. marts 2011 kl. 15.
Den danske tenor Tonny Landy synger opera, operette og danske sange

med pianisten Carol Conrad ved flyglet.

 

Arrangør er Musik i Jægerspris - Billetter kan bestilles og købes i Jægerspris Rejsestald (47 50 34 89/rss@frederikssund.dk), samt købes i Tinghøjs Boghandel i Frederikssund,og ved indgangen fra kl. 14.30. Entré: 100 kr., under 25 år 50 kr.

Tonny Landy debuterede i 1966 som Alfredo i La Traviata på Det Kongelige Teater i København, hvor han frem til 1994 medvirkede i over 40 partier.  Hans smukke lyrisk-dramatiske tenorstemme har også ført ham til udlandet, først og fremmest til Sverige, hvor han i en årrække var fast tilknyttet operaen i Göteborg.  Han har desuden medvirket ved en række grammofon og CD-indspilninger samt utallige produktioner for dansk og svensk TV og radio. Ved siden af sin operakarriere har Tonny Landy flittigt dyrket den danske sang og den nordiske romance.  Fra 1980 til 1994 var Tonny Landy, sammen med Friedrich Gürtler, forstander for Opera Akademiet i København.  Har har siden 1986 undervist ved Det Kongelige Danske Musikkonservatorium i København og Det Jyske Musikkonservatorium i Århus, ligesom han har givet masterclasses i Danmark, Sverige og USA.

Carol Conrad er født i Chicago og uddannet som pianist ved The University of Southern California og The Juilliard School of Music i New York.  Hendes lærere var Abbey Simon, John Perry og Gwendolyn Koldolfsky.  Hun har desuden deltaget i mesterkurser hos Emmanuel Ax, Robert Levin, Leon Fleischer, Menahem Pressler, Karl-Heinz Kämmerling og Ton Koopman.  Carol Conrad har siden 1993 virket som repetitør og akkompagnatør ved Det Kgl. Teater, Det Kgl. Danske Musikkonservatorium, Det Ny Teater, Den Jyske Opera, Det Ny Opera, Operaakademiet, Carl Nielsen International Competitions, og Danmarks Radio og er nu fastansat som solorepetitør ved Det Kongelige Opera i København.

Carol Conrad optræder som solist, kammermusiker og akkompagnatør ved koncerter i Tyskland, Sverige, Danmark, Norge, Frankrig og USA og er en anerkendt producer/musikalsk arrangør med adskillige CD-indspilninger på samvittigheden.

 

Nyheder

Kalender

21. august - 27. september 2019
Kunstneriske fortolkninger af temaet bro
17. september 2019 19:30 - 21:00
Folkeuniversitetet
18. september 2019 19:00 - 21:00
Hornsherred Alternativ Forening

Nyhedsservice

Abonnér på nyheder fra hjemmesiden.

Printet fra /Kalender/2011/Tonny-Landy