Kontakt

Bliv BARS behandler i naturskønne omgivelser

Lørdag den 27. oktober 2012 kl. 9.00-18.00 

Er du psykoterapeut, kranio sakral terapeut, zoneterapeut, massør, healer eller anden behandler, - så er dette lige en behandlingsform for dig at komplementere din eksisterende forretning med.

Kurset og behandlingsformen er også for dig som er nysgerrig og som ellers ikke begår dig som behandler.

Få tømt din indre skraldespand og gør plads til mere glæde og lethed ...
Du kan vælge noget nyt i dit liv - vil du det?

På en dag lærer du teknikken som du kan bruge resten af livet - på familie, venner eller klienter.Vil du lære Access BARS teknikken, der kan hjælpe andre mennesker med stress reduktion, følelsesmæssige udfordringer, mentale blokeringer, kropsbevidsthed, pengeudfordringer, selvværd, overstimuleringsudfordringer for sensitive, søvnproblemer, ADHD, børn, graviditetsudfordringer osv. Lær en simpel teknik til at leve dit liv med lethed og glæde! Har du lyst?

Access BARS teknikken er godt til stress reduktion, følelsesmæssige udfordringer, mentale blokeringer, kropsbevidsthed, pengeudfordringer, selvværd, overstimuleringsudfordringer for sensitive, søvnproblemer, ADHD, børn, graviditetsudfordringer osv. BARS er en teknik, der aktiverer gammel tanke- og forestillingsmønstre som begrænser dig i at være autentisk på en let og blid måde. Tænk sig, hvis du kan få det liv du drømmer om.Vil du gerne genopdage glæden, at livet er let og dit autentiske jeg stråler om kap med solen, så er BARS noget du skal lære! Vil du gerne lære at give dine klienter, familie eller venner den mulighed, så skal du lære Access BARS. På kurset lærer du at modtage og give Access BARS 2 gange.

På hovedet er 32 punkter eller "Bars" på hovedet, for eksempel healing, krop, seksualitet, penge, kontrol, håb og drømme, bevidsthed, kommunikation, magt, kreativitet med mere. Ved en let berøring aktiveres disse punkter og ved at tillade energi at løbe igennem dem frigøres den elektriske ladning som holder på de overvejelser, tanker, ideer, overbevisninger, beslutninger og følelser som du har samlet og gemt gennem hele livet.

En fantastisk behandlingsform ~ værktøj til at gøre en forskel fysisk, mentalt og psykisk. Ligeledes effektiv til at hindre tilbagefald efter behandlinger. Det "værste" der kan ske er at du føler det som om du har fået en ordentlig omgang massage, det bedste - at dit liv vil forandres.

Pris: 1.300 kr. pr. person • halv pris ved gentagelse 650 kr.
Fuld pris inkluderer manual, frokost, kaffe, the og snacks

Kurset afholdes i Kulturhuset Rejsestalden • Hovedgaden 29 A • 3630 Jægerspris - værtinde: Anja Wium

Tilmelding kan ske til Carsten Lykke på lykkeridderen@live.dk eller Tlf.: 31 14 92 96 - endelig tilmelding sker ved indbetaling af depositum kr. 500,00

Kurset afholdes af Carsten Lykke, som har arbejdet med og undervist i BARS & andre healingsformer i gennem mange år www.troldmandenshule.dk

 

Nyheder

Kalender

21. august - 27. september 2019
Kunstneriske fortolkninger af temaet bro
18. september 2019 19:00 - 21:00
Hornsherred Alternativ Forening
20. september 2019 20:00 - 22:00
Funk, soul og rock tilført et strejf af blues

Nyhedsservice

Abonnér på nyheder fra hjemmesiden.

Printet fra /Kalender/2012/Bliv-BARS-behandler