Kontakt

DIT mindfulde efterår

Den 1.7. oktober 2012 er temaet i Kulturhuset Rejsestalden ”DIT mindfulde efterår”

Et udpluk af de metoder som findes i den fagre verden af mindfulness vil hen over ugen blive udfoldet i form af foredrag og workshop’s - til inspiration og introduktion ♥ Mindful Walking ♥ Energiarbejde ♥ Smertehåndtering ♥ Tantra ♥ Mindfulness ... ... ...

Program:


Mandag den 1. oktober kl. 19-22:
Tantra miniworkshop
V/Gitte Mayland
Bemærk:Billetter til Tantra Miniworkshop via linket her ...
(minimum 10 deltagere)

Tirsdag den 2. oktober kl. 19-22:
Mindful Walking& Energiarbejde
v/Lone Beier Lauridsen & Anne-Mette Hvid Mølkjær
Billetpris for denne aften 150,-
(minimum 10 deltagere)

Onsdag den 3. oktober kl. 19-22:
Mindfulness som smertehåndtering& Mindfulness workshop
v/Annette Fava & Gitte Ziebell
Billetpris for denne aften 150,-
(minimum 10 deltagere)

Weekenden den 6. & 7. oktober:
Mindfulness weekendworkshop
v/Lone Beier Lauridsen (billetsalg via Lone - læs mere her ...)

Billetsalget er startet og billetterne til de tre aftenarrangementer kan købes i Kulturhuset Rejsestalden i den almindelige åbningstid på hverdage. Billetterne koster 150,- pr. aften og sælges kontant (vi tager ikke plastickort). Arrangementerne afholdes i og omkring Rejsestalden. Dørene åbnes en halv time før start. Medbring passende påklædning og et tæppe.

Uddybende program:

Mandag - Tantra miniworkshop v. Gitte Mayland
• NYSGERRIG PÅ TANTRA
• Hvad er tantra
• Og hvordan kan du/I bruge tantra i hverdagen?

Tantra er de senere år næsten blevet et modeord efter i årtusinder at have været noget, som kun få udvalgte kendte til og praktiserede. Specielt tantramassage er blevet meget populært, hvilket er dejligt, men det har desværre også gjort at tantra for mange er blevet synonymt med tantramassage. Tantramassage er dog kun en af mange teknikker, som tantrikeren benytter sig af, derfor vil vi på denne miniworkshop ikke komme ind på tantramassagen.

Du vil denne aften få en oplevelsesorienteret intro til tantrauniverset. Der vil være en smule teori, men det meste af aftenen vil vi bruge på øvelser, så du i din krop og bevidsthed kan få en lille smagsprøve på, hvad du kan få ud af at arbejde med tantra. Vi vil arbejde med intimitet, nærvær, meditation og bevægelse. Aftenen er både for par og singler, og der foregår intet seksuelt på kurset. Hav løst behageligt tøj på.

VIGTIGT: VÆR SØDE AT KOMME DUFTFRI – DVS. UNDGÅ AT HAVE PARFUME SAMT DUFTENDE DEO PÅ, DA AFTENENS UNDERVISER ER DUFTALLERGIKER!

Du kan også bruge aftenen som intro til de tantrakurser for par samt kun for kvinder, som Gitte Mayland holder.Vil du vide mere om tantrakurser og aftenens underviser, kan du få flere informationer på www.gittemayland.dk

Tirsdag - Mindful Walking & Energiarbejde
Første halvdel af aftenen byder på en introduktion til mindfulness - at være tilstede i det liv du lever, her og nu - både når livet byder på sine fantastiske og sine svære sider. Vi afprøver helt konkrete mindfulnessteknikker, som du kan bruge i din hverdag - både under en Mindful Walk og i forbindelse med dine daglige gøremål og opgaver.

Den anden halvdel af aftenen byder på indføring i Andestraditionens grundlæggende principper om at alting er levende. Der vil være øvelser i at fornemme vores egen energiboble, åbne denne og trække energi fra universet ind i vores boble og samtidig afgive vores tunge energi til moder jord.

Onsdag - Mindfulness som smertehåndtering
• Hvor godt vil du have det?
• Hvad hvis du vidste du havde ret til et liv med ro, overskud og balance?
• Hvordan vil det være hvis Mindfulness kan blive din vej til at have det godt og blive ved med det?

Vil du høre mere og få inspiration til hvordan du med mindfulness kan få et godt redskab til smertehåndtering så du opbygger et optimalt velbefindende kom og oplev Annette Fava og Gitte Ziebell, som sammen vil give dig 3 humørfyldte mindfulness timer som flettes sammen af faglige og personlige input, små lette kropsoplevelser og en mindfulness meditaion …

DIT mindfulde efterår

Wikipedia, den frie encyklopædi:

Mindfulness, er et koncept, der oprindeligt stammer fra buddhismen. Det har især fundet vej til Vesten i forbindelse med håndtering og behandling af stress, ligesom konceptet bliver benyttet i behandlingstilbud til voldsudøvende mænd. Et centralt punkt i mindfulness er evnen til nærvær, og fuld opmærksomhed på det der er lige nu. Tilstedeværelse med alle sanser vågne. Følelser og tanker opleves som de er men vurderes ikke, de observeres blot, hvilket giver en selv et indblik i hvorledes man selv er. At se på egne tankemønstre og derved få et billede af, hvordan man reagerer på bl.a. stress og pres. Bevidsthed om sig selv og sine reaktioner giver mulighed for objektivt at forholde sig hvad der end måtte opstå i nuet, derved opøver man en evne til at agere i stedet for at reagere. Mindfulness trænes ved meditation, yoga og opmærksomhedsøvelser.

 

Nyheder

21. januar 2020
Tusind tak til den forrige
20. januar 2020
mens Jægerspris Bibliotek holder flyttelukket
6. januar 2020
Temaet for foråret 2020 er natur

Kalender

5. januar - 13. februar 2020
Levende heste
28. januar 2020 19:30 - 21:00
Historisk Forening Jægerspris
30. januar 2020 17:00 - 22:00
Inspiration til det gode mandeliv

Nyhedsservice

Abonnér på nyheder fra hjemmesiden.

Printet fra /Kalender/2012/DIT-mindfulde-efterår