Kontakt

ERANN DD

i svedig soulfunk live koncert torsdag den 20. september 2012 kl. 20

Det er både muligt at købe en standard koncertbillet til 295,- eller en sponsorbillet til 500,-
– læs meget mere om vores sponsorbilletter her ...

Billetsalget starter tirsdag den 17. juli. Billetter kan købes i Kulturhuset Rejestalden i vores almindelige åbningstid - på hverdage - kontant afregning ...

Koncertinfo:
• Du skal stå op under hele koncerten og måske danse
• Dørene og baren åbnes kl. 19
• Koncerten afholdes i salen bag Rejsestalden

Koncertplakat ...

arr: kulturhuset Rejsestalden i samarbejde med Slotsparkens Friskole

Erann DD foto

Pressen skriver:
Erann DD er aktuel med et brag af et Greatest Album, som indeholder alt det bedste med Zapp Zapp, Drori-Hansen og solo, samt et par helt nye sange, som ikke før er udgivet. Tracklisten tæller bl.a. hits som "Still Believing", "When You're Around", "Didn't I Tell You That I Love You", "You Better Believe", "When You Hold Me" og "Hjertet Ser".

I samme forbindelse har Erann samlet en flok funky, soulvenner THE SOULBASTARDS i en svedig Soulfunk live version, hvor de går tilbage på soulfunk rødderne og frem til i dag som også tæller de helt nye "Change Change Change" og "Always Remember That".

Erann og hans funky crew vil kunne opleves i en række svedige koncerter i hele Danmark fra den 8. juni 2012. Erann DD har for nylig været aktuel i TV2 programmet "Toppen af Poppen". Et kæmpe hit på TV, der bragte soulsangeren helt tæt på danskernes hjerter. Vi elsker bare hans positive, følsomme og funky, soulede stil.

Erann DD strøg i 90'erne ind på de danske hitlister. Først med Zapp Zapp. Siden med Drori-Hansen Furniture og i år 2000 som solist med hans nummer 1 album "Still Believing”, som fik både guld og platin og bragte Erann på flere års liveturne i Danmark og i resten af Europa. Debutalbummet manifesterede endeligt Erann blandt de ypperste, mandlige sangere vi har herhjemme. Andet album "Thats The Way For Me" har givet os hits som "Didn't I Tell You That I Love You" og "Say Something Nice". Albummet rundede også flot platin succes. Erann fik også den fantastiske ære at skulle levere Folkegaven (Folkets gave) til Kronprinsparrets bryllup med sangen "When You Hold Me".

I 2009 udkom Erann's første dansksprogede album ”Byen Kalder" i en super flot produktion af Jonas Krag, hvor Erann's drøm om at synge på dansk afprøves. I 2011 er Erann atter tilbage på engelsk med singlen "Fell In Love"- Komponeret og produceret med Nik & Jay. I 2012 udgives Greatest Hits og på live siden skrues der endnu mere op for den rå Soul og funk med hans Soulbastards Koncerter og funky crew, der turer landet rundt. Der er ingen tvivl om publikum igen vil flyve højt sammen med Erann DD på engelsk, back to the roots i den kendte soul/funky stil.

Oplev de store hits, Erann's yndlings soulfunk sange og måske et par af de helt nye sange live.

THE SOUSBASTARDS
• poul reimann: piano
• kristoffer sjellberg: trommer
• jacob gurevitsch: guitar
• bastian sjellberg: bas
• jacob andersen: percussion
• kasper tranberg: trompet

 

Nyheder

21. januar 2020
Tusind tak til den forrige
20. januar 2020
mens Jægerspris Bibliotek holder flyttelukket
6. januar 2020
Temaet for foråret 2020 er natur

Kalender

5. januar - 13. februar 2020
Levende heste
28. januar 2020 19:30 - 21:00
Historisk Forening Jægerspris
30. januar 2020 17:00 - 22:00
Inspiration til det gode mandeliv

Nyhedsservice

Abonnér på nyheder fra hjemmesiden.

Printet fra /Kalender/2012/Erann-DD