Kontakt

Jazzmusik – Anders Holst/Claus Kaarsgaard duo

Fredag den 20. april lader Anders Holst/Claus Kaarsgaard duo musikken strømme i tre vibrerende jazzsæt og der er lagt op til en fredag aften med masser af indtryk og udtryk. Anders Holst (guitar) og Claus Kaarsgaard (kontrabas) er begge aktive på den danske musikscene, og har i mere end 10 år spillet sammen. Repertoiret består hovedsagligt at jazz-"standards".

Amerikansk musik fra 1920'erne og frem, der oprindeligt er skrevet til fx. Broadway-musicals og film men som datidens store jazzmusikere tog til sig, og som siden har været en del af "standard"-repertoiret, som tæller mange tusinde numre. Derudover spiller de også musik skrevet af fx. Duke Ellington, Thelonius Monk, Charlie Parker og Miles Davis. Deres musik udviser respekt over for alle de store mestre der har udtrykt sig via jazzen i gennem tiderne, men er samtidigt et bud på hvordan det kan lyde her i 2012.

Anders Holst/Claus Kaarsgaard duo

Jazzarrangementet er en del af voresDan Turèll Festival og starter kl. 19:30.

Billetter til 125,- sælges i Kulturhuset Rejsestalden i vores almindelige åbningstid. Billetten giver adgang til: jazzmusik, velkomstdrink, snackbar, dansebar, filmen: Portræt af en Karmacowboy, neglebar, læselounge, udstilling. Aftenens dresscode er sort. Læs meget mere om hele aftenens arrangement på vores hjemmeside: www.rejsestalden.frederikssund.dk

Du kan også bidrage til aftenen med DIT Dan Turèll indslag - Har du lyst til at læse et digt op? Synge en sang inspireret af/om Dan Turèll? Så meld det ind til toastmasterteamet på awium@frederikssund.dk

Grethe Olsen, Formand for Kultur – fritid og idrætsudvalget vil, med sans for timing og begejstring, udfylde rollen som festens toastmaster.


Nyheder

21. januar 2020
Tusind tak til den forrige
20. januar 2020
mens Jægerspris Bibliotek holder flyttelukket
6. januar 2020
Temaet for foråret 2020 er natur

Kalender

5. januar - 13. februar 2020
Levende heste
28. januar 2020 19:30 - 21:00
Historisk Forening Jægerspris
30. januar 2020 17:00 - 22:00
Inspiration til det gode mandeliv

Nyhedsservice

Abonnér på nyheder fra hjemmesiden.

Printet fra /Kalender/2012/Jazzmusik-i-Kulturhuset-Rejsestalden