Kontakt

Jazzmusik – Anders Holst/Claus Kaarsgaard duo

Fredag den 20. april lader Anders Holst/Claus Kaarsgaard duo musikken strømme i tre vibrerende jazzsæt og der er lagt op til en fredag aften med masser af indtryk og udtryk. Anders Holst (guitar) og Claus Kaarsgaard (kontrabas) er begge aktive på den danske musikscene, og har i mere end 10 år spillet sammen. Repertoiret består hovedsagligt at jazz-"standards".

Amerikansk musik fra 1920'erne og frem, der oprindeligt er skrevet til fx. Broadway-musicals og film men som datidens store jazzmusikere tog til sig, og som siden har været en del af "standard"-repertoiret, som tæller mange tusinde numre. Derudover spiller de også musik skrevet af fx. Duke Ellington, Thelonius Monk, Charlie Parker og Miles Davis. Deres musik udviser respekt over for alle de store mestre der har udtrykt sig via jazzen i gennem tiderne, men er samtidigt et bud på hvordan det kan lyde her i 2012.

Anders Holst/Claus Kaarsgaard duo

Jazzarrangementet er en del af voresDan Turèll Festival og starter kl. 19:30.

Billetter til 125,- sælges i Kulturhuset Rejsestalden i vores almindelige åbningstid. Billetten giver adgang til: jazzmusik, velkomstdrink, snackbar, dansebar, filmen: Portræt af en Karmacowboy, neglebar, læselounge, udstilling. Aftenens dresscode er sort. Læs meget mere om hele aftenens arrangement på vores hjemmeside: www.rejsestalden.frederikssund.dk

Du kan også bidrage til aftenen med DIT Dan Turèll indslag - Har du lyst til at læse et digt op? Synge en sang inspireret af/om Dan Turèll? Så meld det ind til toastmasterteamet på awium@frederikssund.dk

Grethe Olsen, Formand for Kultur – fritid og idrætsudvalget vil, med sans for timing og begejstring, udfylde rollen som festens toastmaster.


Nyheder

Kalender

21. august - 27. september 2019
Kunstneriske fortolkninger af temaet bro
28. september 2019
Indvielse af Kronprinsesse Marys Bro
1. oktober - 10. november 2019
Smukke spirituelle billeder i Rejsestalden

Nyhedsservice

Abonnér på nyheder fra hjemmesiden.

Printet fra /Kalender/2012/Jazzmusik-i-Kulturhuset-Rejsestalden