Kontakt

Abstrakte malerier med sin ”egen vilje”

Christina Julsgaard udstiller sine værker i Kulturhuset Rejestalden fra fredag den 29. juni. Der er ingen kunstevent ifm. udstillingen.

Man kan se på Christina Julsgaards malerier, at hun har denne udefinerlige evne til at ramme en stemning, skrøbelig, sart og livgivende på samme tid. Det er flot gået. Hun ved tydeligvis også godt, at det abstrakte maleri har sin ”egen vilje”, sin egen form for sjæl. Man kan ikke bare tvinge det gode billede frem. Man skal også lytte til maleriets egne tilkendegivelser. Kald det bare tilfældighedens musik. Ingen kunstner kan forklare sit billede fuldt ud. Der vil altid være en udefinerlig kerne i ethvert billede, som kalder på tilskuerens fascination. Ole Lindboe, redaktør af Magasinet Kunst.

Christina Julsgaard www.cjulsgaard.dk har tidligere dekoreret en stor elefantskulptur for eventen Elephant Parade, som stod på Rådhuspladsen i sommeren 2011. Hun er aktuel i bogen 101 Kunstnere, som udkommer til efteråret og hun har sin første internationale udstilling i Shanghai til næste forår.

Christina Julsgaard

Udstillingen kan ses i Kulturhuset Rejsestaldens almindelig åbningstid frem til den 25. juli 2012.

Nyheder

Kalender

21. august - 27. september 2019
Kunstneriske fortolkninger af temaet bro
28. september 2019
Indvielse af Kronprinsesse Marys Bro
1. oktober - 10. november 2019
Smukke spirituelle billeder i Rejsestalden

Nyhedsservice

Abonnér på nyheder fra hjemmesiden.

Printet fra /Kalender/2012/Kunstudstilling-no-7---2012