Kontakt

Inge Margrethe Voravong & malerierne

Kunstevent lørdag den 4. august kl. 14-16.

Et par ord om kunsten - fra kunstneren...

Kunst kan være "lort på dåse", "fisk i blender" eller store reklamesøjler hen over maleriet for at sælge sig selv. Mangfoldigheden er stor og hurra for det. Jeg er ikke så focuseret på resultatet( det skal nok komme). Men den skabende svedende , frustrerende og også glædesfyldte proces.
At bygge op og bryde ned, lag på lag. Flytte grænser og afprøve farver og former.. Hvor skal der strammes op og hvor skal der slækkes ? Hvad fortæller maleriet mig lige nu......? Hvordan får jeg lige den skønne farve jeg så i et glimt da jeg gik aftentur og hvordan får jeg følelsen af uendelighed ind her? Det er en sej proces med en masse frustrationer og tvivl. Men når det "kører" og hjernen ikke tager for meget over, er det en stor lykkefølelse der overgår alt andet.
Der er ikke altid en overordnet mening med maleriet, men snarere en måde at udtrykke sig på. Og den abstrakte form synes jeg er den mest udfordrende og interessante. "Kraft og Saft" men også poesi udtrykker vel bedst mine malerier. Lidt Færøsk men på dansk.
For mig er kunst....fantasi, indlevelse og teknik......... Forhåbentlig ses det også i mine malerier ha-ha. www.voravong.dk


Udstillingen kan ses i Kulturhuset Rejsestaldens almindelig åbningstid frem til den 29. august 2012.

 

Eventyrskoven - 80x80 Inge Margrethe Voravong

Nyheder

Kalender

21. august - 27. september 2019
Kunstneriske fortolkninger af temaet bro
28. september 2019
Indvielse af Kronprinsesse Marys Bro
1. oktober - 10. november 2019
Smukke spirituelle billeder i Rejsestalden

Nyhedsservice

Abonnér på nyheder fra hjemmesiden.

Printet fra /Kalender/2012/Kunstudstilling-no-8---2012