Kontakt

Foredrag om Mindfulness
- at leve i nuet og finde indre ro

Foredrag den 1. marts kl. 19:00-21:30*

I foredraget giver Lone en indføring i den tankegang og forskning, der ligger bag Mindfulness, levende eksempler på skæbner og historier fortalt med indsigt i livets svære sider og kærlig humor. Og vi skal naturligvis også afprøve et par forskellige former for meditationsøvelser. I pausen vil der være en stemningsfuld the lounge.

Mindfulness: Kunne du tænke dig at blive bedre til at skabe indre ro, stabilitet og robusthed, - også når der er kaos omkring dig og du står i svære situationer? Så kom til foredrag om Mindfulness, som er en metode til mental træning og få både mere viden, inspiration og afprøvet meditation, som er grundstenen i Mindfulness. Metoden hviler på gamle buddhistiske principper, men er til forskel herfra en ikke-religiøs eller spirituel tilgang til at arbejde med mental træning.

Forskning har bl.a. vist, at mindfulness er godt til forebyggelse og håndtering af stress og depressioner, og at selv kortvarige træningsforløb påvirker dele af hjernen, så vores evne til at bevare indre ro og tackle svære situationer og negative følelser og tanker bliver styrket. Mindfulness er også en måde at opleve livet fuldt ud fra det ene øjeblik til det næste, frem for at møde livet med kamp, flugt, modstand eller med tankerne et helt andet sted. En mulighed for at opleve de lykkelige øjeblikke mere intenst og de svære ting i livet med større mod og udholdenhed.

Lone Beier Lauridsen er uddannet stresscoach og mindfulnessinstruktør, certificeret i et internationalt godkendt mindfulnessforløb og har arbejdet med at hjælpe og coache stressramte mennesker igennem de sidste 8 år, bl.a. ved hjælp af mindfulness.

*Det er gratis at deltage til foredraget – tilmelding er nødvendig på tlf. 47 50 34 89 i Kulturhuset Rejsestaldens åbningstid - på hverdage.

Foredraget er også en appetitvækker til et efterfølgende weekendforløb på 2 dage den 24. og 25. marts fra 9:30 -14:30, hvor du vil blive grundigt indført i og få trænet mindfulnessmeditation. Weekendforløbet koster 500 kr. for begge dage inkl. frokost samt kaffe og the undervejs samt en trænings CD til at tage med hjem. Se mere om weekendforløbet her.

 

Nyheder

Kalender

21. august - 27. september 2019
Kunstneriske fortolkninger af temaet bro
20. september 2019 20:00 - 22:00
Funk, soul og rock tilført et strejf af blues
21. september 2019 14:00 - 14:45
Frederikssund Teaterfestival

Nyhedsservice

Abonnér på nyheder fra hjemmesiden.

Printet fra /Kalender/2012/Mindfulness---Foredrag