Kontakt

Weekendkursus i Mindfulness - modul I
- at leve i nuet og finde indre ro

Lørdag den 6. oktober & søndag den 7. oktober kl. 9:30-14:30*
Holdet er fuldt booket

Weekendforløbet er baseret på et anerkendt, internationalt program og på de 2 dage vil vi komme igennem de første 4 af 8 sessioner i et gennemprøvet, grundlæggende mindfulnessforløb. Forløbet er oprindeligt udarbejdet af en af mindfulness-grundlæggerne Jon Kabat-Zinn og er det program jeg er certificeret og trænet i. I forløbet vil fokus være på at arbejde med at forstå tankegangen i mindfulness, træne forskellige metoder, bl.a. mindful walk, yoga, siddende meditationer og kropsscanninger. Målet er at skærpe opmærksomheden på forholdet mellem tanker, følelser, krop og sind og hvordan denne opmærksomhed kan styrke den indre ro og håndteringen af svære situationer.

Mindfulness: Kunne du tænke dig at blive bedre til at skabe indre ro, stabilitet og robusthed, - også når der er kaos omkring dig og du står i svære situationer? Mindfulness er en metode til mental træning og få både mere viden, inspiration og afprøvet meditation, som er grundstenen i Mindfulness. Metoden hviler på gamle buddhistiske principper, men er til forskel herfra en ikke-religiøs eller spirituel tilgang til at arbejde med mental træning. Forskning har bl.a. vist, at mindfulness er godt til forebyggelse og håndtering af stress og depressioner, og at selv kortvarige træningsforløb påvirker dele af hjernen, så vores evne til at bevare indre ro og tackle svære situationer og negative følelser og tanker bliver styrket.

Mindfulness er også en måde at opleve livet fuldt ud fra det ene øjeblik til det næste, frem for at møde livet med kamp, flugt, modstand eller med tankerne et helt andet sted. En mulighed for at opleve de lykkelige øjeblikke mere intenst og de svære ting i livet med større mod og udholdenhed.

Lone Beier Lauridsen er uddannet stresscoach og mindfulnessinstruktør, certificeret i et internationalt godkendt mindfulnessforløb og har arbejdet med at hjælpe og coache stressramte mennesker igennem de sidste 8 år, bl.a. ved hjælp af mindfulness.

Du vil få en CD med hjem med guidede meditationer, du kan bruge efter forløbet.

Vigtige Praktiske informationer: Det er en god idé, at have løstsiddende, behageligt tøj på og have et par lidt tykke strømper på/med og hellere en trøje for meget end en for lidt. Husk at medbringe en pude, et tæppe og et underlag/yogamåtte. Det vil være godt, hvis du ikke har aftaler om aftenen efter kursusdagene. Det vil støtte processen, at du ikke skal noget og har mulighed for evt. at få hvilet dig.

Program:

Lørdag den 6. oktober: Grundlæggende viden og træning af mindfulness
9.30 Introduktion • Velkommen • Program
Introduktion til mindfulness
Tilstedeværelse i nuet, øvelse
Åndedrætsmeditation
Meditation på åndedræt og krop

12.00 Frokost

12.45 Tanker, følelser og krop
Kropsscanning, meditation
Grundholdninger og mindful dial og proces
14.30 Tak for i dag

Søndag den 7. oktober: træning af mindfulness og grundholdninger
9.30 Åndedrætsmeditation
Yoga
Mindful dialogøvelse
Siddende meditation, åndedræt, krop, intense fysiske fornemmelser

12.00 Frokost

12.45 Oplæg om accept og grundholdninger i mindfulness
Siddende meditation, åndedræt, krop, tanker, lyde
Stop model og Mindful walk 
Siddende meditation om støtte og omsorg
14.30 Tak for denne gang

Pauser bliver lagt ind efter behov

*Billetpris 500,-(inkl. frokost samt kaffe og the undervejs samt en trænings CD til at tage med hjem)

Tilmelding og køb af billetter direkte hos Lone. Du kan melde dig weekendforløbet ved at indsætte 500 kr. på konto 6484 2005312og angive dit navn, e-mail og telefonnr, hvorefter du får tilsendt billet elektronisk. For spørgsmål m.m. kan du kontakte Lone Beier Lauridsen pålobe1@live.dkeller tlf. 2345 7124.

Nyheder

6. januar 2020
Temaet for foråret 2020 er natur

Kalender

5. januar - 13. februar 2020
Levende heste
28. januar 2020 19:30 - 21:00
Historisk Forening Jægerspris
30. januar 2020 17:00 - 22:00
Inspiration til det gode mandeliv

Nyhedsservice

Abonnér på nyheder fra hjemmesiden.

Printet fra /Kalender/2012/Mindfulness---modul-I---oktober