Kontakt

Mormors Julekagebord

Mormors kagebord i Kulturhuset Rejsestalden søndag d. 9. december kl. 14-16.

Det er som altid et gratis arrangement men man kan kun deltage hvis man er tilmeldt og det gøres via Kulturhuset.

Vi har igen fornøjelsen af at byde velkommen til gæstepianist Marianne Nørgaard fra Nødebo som spiller i Grønnegadecenteret i Hillerød hver anden onsdag hvor ca. 70 sangglade mennesker synger Højskolesange. Marianne glæder sig meget til at gense Jægerspris og de veloplagte gæster ved Mormors kagebord. Vi skal synge vinterens og julens sange.

Det er som altid Rejsestaldens frivillige stab ”Staldfolket” som i samarbejde med personalet i Kulturhuset står bag de mange forberedelser til dette populære arrangement. Der skal synges og traditionen tro starter man med kaffe og nyder de mange dejlige hjemmebagte kager som bages til lejligheden – mange efter fine gamle opskrifter. Bordene er dækket forskelligt op med skønne gamle porcelænsstel og til lejligheden hæklede servietter lavet af Sys Andersen fra Staldfolket.

Sidste gang arrangementet blev afholdt var det et imponerende kagebord som tog imod gæsterne og det skyldes de mange borgere og Staldfolk som bringer kager til dagen. Rejsestalden søger derfor igen folk der vil bage til Mormors Kagebord og denne gang er det julekagerne vi søger. Her skal man blot henvende sig til Rejsestalden.

Vi glæder os!

Mormors Kagebord

Nyheder

24. februar 2020
udi ung dansk kunst
11. februar 2020
Vær med når hele Jægerspris fester
28. januar 2020
Biblioteket afholder vinterferieaktivitet for børn

Kalender

19. februar - 5. april 2020
I samarbejde med lokalarkivet
26. februar 2020 19:00 - 21:30
Hornsherred Alternativ Forening
29. februar 2020 20:00 - 23:00
Musik mellem Fjordene

Nyhedsservice

Abonnér på nyheder fra hjemmesiden.

Printet fra /Kalender/2012/Mormors-Julekagebord