Kontakt

HAF – Kunsten at elske v/Robert Lubarski – www.lubarski.dk

Hornsherred Alternative Forening - www.hafskibby.dk

Onsdag den 20. februar kl. 19:00 - ca. 21:30 i Kulturhuset Rejsestalden, Jægerspris.

Tænk engang, hvad der ville ske med os, hvis vi fuldt ud strålede i vores seksualitet og overgav os helt til kærligheden?

Det er er forunderlig tid vi lever i og den nærmest kræver af os at vi er mere autentiske og jeg vil derfor på denne aften tage jer på ærlig rejse ind i seksualiteten med hele hjertet og guidet af den shamanistiske ånd.

Robert Lubarski, sexolog, kærlighedsshaman og forsker i kærlighedens symmetri, lægger denne aften alle kort på bordet og tager sit publikum med på en rejse ind i hjertets visdom. En visdom der har alle svarene til os hvis vi blot lærer os kunsten igen. Den kunst vi er født med, men mange har glemt i farten; KUNSTEN AT ELSKE! 

Power foredrag med kærlighedsshaman og sexolog Robert Lubarski, kendt fra tv og div. andre medier. Et foredrag om seksualitetens kraft og kærlighedens rejse.

Et foredrag af en mand der stiller sig nøgen op og lægger sit hjerte frem på et fad. Seksualitetens kraft er den skabende kraft, som vi også kan bruge til at manifestere det liv vi ønsker os.

Kærlighedens rejse er den rejse, som handler om at gøre det, vi elsker mest af alt i livet. En rejse vi alle længes efter at tage på. Mere end nogen sinde higer vi mennesker efter at leve et autentisk liv, som passer med vores indre flamme. Et liv hvor vi kan være fuldstændig os selv og blive elsket som dem vi er.

Tilmelding nødvendig på post@hafskibby.dk / 47 50 32 03 - Entré: Medlemmer 75. Gæster 125.

 

Nyheder

11. februar 2020
Vær med når hele Jægerspris fester
28. januar 2020
Biblioteket afholder vinterferieaktivitet for børn
21. januar 2020
Tusind tak til afgående formand Kirsten Lykke Nielsen

Kalender

19. februar - 5. april 2020
I samarbejde med lokalarkivet
26. februar 2020 19:00 - 21:30
Hornsherred Alternativ Forening
29. februar 2020 20:00 - 23:00
Musik mellem Fjordene

Nyhedsservice

Abonnér på nyheder fra hjemmesiden.

Printet fra /Kalender/2013/HAF--Kunsten-at-elske-vRobert-Lubarski