Kontakt

Halfdanskerne – viser af Halfdan Rasmussen, Benny Andersen og andre musikalske digtere

Koncert i Rejsestalden torsdag d. 12. september kl. 20.00. Dørene åbner 19.30.
Billetpris 125,- købes via linket her ...

Halfdanskerne har på rekordtid etableret sig som et af de store navne i den danske vise-verden.

Den musikalske trio, som består af kontrabassisten Rasmus Vennevold og de to musikalske entertainere og sangere Lars Grand og Mads Westfall på harmonika og guitar, spillede deres første koncert i foråret 2009.

De fik straks succes med deres underholdende show baseret på gennemarbejdede arrangementer af de bedste sange fra Halfdan Rasmussen, Benny Andersen og andre musikalske digtere.

Halfdanskerne - PR foto - small

I 2010 udkom debut-cd´en, og både Halfdans søn Tom Nagel Rasmussen og Benny Andersen selv var til stede ved release-festen. Benny udtalte bagefter: "At høre mine egne såvel som Halfdans sange i en opdateret, forynget fremførelse var en formidabel oplevelse, så jeg må på det bestemteste anbefale alle interesserede at engagere Halfdanskerne til en live-koncert!"

I marts 2012 udkom albummet ”Sange og kærlighed”, der også fik en fremragende modtagelse, og som især er blevet rost for Halfdanskerne nyskabende arrangementer af både kendte og mindre kendte perler fra den danske sangskat.

Ved siden af cd-udgivelserne har Halfdanskerne fortsat og forøget koncertaktiviteten med en lang række roste og velbesøgte koncerter i hele landet, og har optrådt på festivaler, i viseforeninger, på spillesteder, på højskoler, i tv og sågar på krydstogtsskibe som repræsentanter for dansk musikkultur.

Se mere om Halfdanskerne på www.halfdanskerne.dk og www.facebook.com/halfdanskerne

Nyheder

Kalender

21. august - 27. september 2019
Kunstneriske fortolkninger af temaet bro
28. september 2019
Indvielse af Kronprinsesse Marys Bro
1. oktober - 10. november 2019
Smukke spirituelle billeder i Rejsestalden

Nyhedsservice

Abonnér på nyheder fra hjemmesiden.

Printet fra /Kalender/2013/Koncert---Halfdanskerne