Kontakt

Kunst i Stalden - Abstrakte landskaber

Kom til fernisering den 7. september 2013 kl. 14-16 og mød kunstneren …

Mette Arnhild begyndte at male for ca. 4 år siden og har gennem de sidste to år været elev hos Laurentius van Damm på Svanholm. Laurentius har været en væsentlig årsag til, at Mette ikke har opgivet undervejs, men bare fortsat, selvom det indimellem er en udfordring at male billeder, hun selv er tilfreds med. Der ud over er det et meget inspirerende miljø, at male på Svanholm.

Mette har også taget et vældig godt kursus hos Karin de Neergaard samt udstillet hos Galleri Working Art i Roskilde og på et lille galleri i Hasmark på Fyn.

Værkerne males i akryl og er mere eller mindre abstrakte landskaber. Inspirationen finder Mette i naturen, dels fra udlandsrejser til blandt andet Gorges du Verdon, samt nær bopælen hvor der er mange søer og åløb.

Det store ønske er at male endnu mere abstrakte billeder, altid med genkendelige træk fra naturen og helst med noget eventyragtigt eller dramatisk over sig.

Mette Arnhild

Udstillingen kan ses i Kulturhuset Rejsestaldens almindelige åbningstid fra den 03. september til og med den 25. september.

 

Nyheder

Kalender

21. august - 27. september 2019
Kunstneriske fortolkninger af temaet bro
28. september 2019
Indvielse af Kronprinsesse Marys Bro
1. oktober - 10. november 2019
Smukke spirituelle billeder i Rejsestalden

Nyhedsservice

Abonnér på nyheder fra hjemmesiden.

Printet fra /Kalender/2013/Kunst-i-Stalden---Abstrakte-landskaber