Kontakt

ART BY KLEIN v/JAN KLEIN i Rejsestalden

Jan Klein udstiller udvalgte værker i Kulturhuset Rejsestalden fra tirsdag den 29. januar.

Kom og mød Jan onsdag den 30. januar mellem kl. 17-19 hvor der er fernisering i stalden.

”Jeg hedder Jan Klein er fra 1951 er opvokset på Vesterbro i en arbejder familie. Som teenager blev jeg hippie og stofmisbruger. Flyttede sammen med min kone Ninni som 18-årig og blev far. Jeg startede på forskole til kunstakademiet, men det kom ikke videre på grund af et tiltagende misbrug, som eskalerede. I 72 fik jeg gennem et kirkeligt hjælpearbejde støtte til at komme ud af mit misbrug, og jeg begyndte da at fungere med arbejde og familie. Jeg fik et stærk ønske om at hjælpe andre med misbrugsproblemer og har arbejdet fuldtids med det i 25 år.

Men tilbage til Kunsten. Gennem årene har jeg malet når der var tid og mulighed, der var dog ikke så megen tid til overs til, at jeg kunne komme ud med kunsten. Mine værker er en fusion mellem street- og pop art og sammensat af maleri og collage. Min fascination af musikalske og berømte ikoner fra 1950 og op til i dag, som Beatles, Jim Morrison, Marilyn Monroe med mange flere, samt signifikante symboler fra samme periode der udgør grundstammen i min kunst, hvor collagerne vokser frem i et farveorgie, med så mange input, at man konstant kan finde nye muntre og morsomme for ikke at tale om frække input. Malingen driver sine steder ned over værkerne, som en slags afspærringer for blikket, der får beskueren til at ”nærlæse” hvad der gemmer sig bagved. Der er sat ordspil, sentenser og udsagn ind i collagerne, som en også vigtig del af værkerne.

Siden 2006 har jeg haft mulighed for at arbejde med mine billeder og har udviklet min helt egen stil og de seneste år har været forrygende hvor jeg har deltaget i flere events og udstillet på flere kunstmesser og i adskillige gallerier, kunstforeninger, læs mere på min hjemmeside www.artbyklein.dk i ”About me” der ligger en fortegnelse.

I 2012 har jeg fået mit eget rå Underground Gallery, som ligger i kælderen i HOTEL STAY APARTMENT på Islands brygge, det er også i dette hus jeg har haft atelier siden okt. 2010 på adressen Drechselsgade opg. 5 st. tv.”

Udstillingen kan ses i vores almindelige åbningstid fra mandag den 29. januar til og med onsdag den 20. februar 2013.

 

Jan Klein 01     Jan Klein 02

Nyheder

11. februar 2020
Vær med når hele Jægerspris fester
28. januar 2020
Biblioteket afholder vinterferieaktivitet for børn
21. januar 2020
Tusind tak til afgående formand Kirsten Lykke Nielsen

Kalender

19. februar - 5. april 2020
I samarbejde med lokalarkivet
26. februar 2020 19:00 - 21:30
Hornsherred Alternativ Forening
29. februar 2020 20:00 - 23:00
Musik mellem Fjordene

Nyhedsservice

Abonnér på nyheder fra hjemmesiden.

Printet fra /Kalender/2013/Kunst-i-Stalden-2013-No-2