Kontakt

Miniworkshoppen - vær tro mod din kerne & sjæl!

24. august kl. 10-15 i Kulturhuset Rejsestalden

På denne miniworkshop kommer du til at få indsigt i hvad din kerne & din sjæl egentligt er!Du får en forståelse for, hvorfor vi mennesker nogle gange er langt væk fra vores højere essens (kerne & sjæl). Du får redskaber som du kan bruge i praksis for; at du kan komme endnu tættere på din sjæl. Så din tro følgesvend intuitionen bliver et dagligt værktøj - du på ingen måder vil undvære, når du først har lært teknikken bag den at kende! ( Viden om ego og sjæl, og hvordan du kender forskel på "stemmerne")!!

Derudover kommer du til at arbejde målrettet og fordybende med din sjæl! Igennem spørgsmål finder du ud af; hvilken "benzin" dvs. næring, saft og kraft du skal give den - for at den/dig blomstrer op!

Du kommer til at arbejde dybt med dine værdier via nogle opgaver! Og du vil komme til at reflektere over, hvilke kerneværdier som virkelig har stor betydning for dig! Hvordan vil du implementere og bruge tid på dem i din hverdag? Så dine kerne værdier får dit fulde fokus, og er medvirkende til at gøre en positiv forskel for dig!

At leve fra hjertet og realisere de ting som giver dyb mening for en! I praksis betyder det mere glæde, overskud, du bliver legende, levende - ja, et opløftende menneske! Fordi du har valgt inden for dine livsområder (job, partner og fritid), at gøre det som ubetinget gør dig glad! Du får også nogle autentiske succeshistorier fra det virkelige liv!

 Catherine og grandpa

Oprydning i dit liv;
Når du vælger at leve efter dit hjerte vil det altid have nogle konsekvenser for nogle andre ting i dit liv; du har måske ikke den samme indtjening mere! Du har valgt at forlade din mand, fordi du befandt dig i et kærlighedsløst ægteskab, eller du hiver stikket ud, og skal genfinde dig selv efter mange år, hvor du har efterlevet andre menneskers ønsker ift. dine egne!

Du skal have muget ud og lavet en grundigere "rengøring" ift. dine regninger, bopæl, dine venskaber, forhold etc. Og det betyder at alle de ting som er saboterende for dig, - skal bortskaffes! Tag dit betalingsservice med! (Et anvendeligt værktøj for dig - alle regningerne er som regel nedskrevet herpå)!!

Derudover vil du få en forståelse og indsigt i, hvorfor du og jeg er her på jorden? Og at vi alle har en livsmission! (Respekt for forskellige trosretninger).
Du får nærmere kendskab til meditation! Hvilke fordele der er ved dette fantastiske værktøj? Vi afprøver en guidet meditation i praksis, og du får redskaber med hjem som du kan anvende udi kunsten af meditere!

Jeg glæder mig til at møde dig og Jer! Der er kun plads til 6 deltagere. Dette koster inklusiv moms i alt 495 kr- køb billet her ..

Kaffe/the/vand/snacks/hjemmelavet sandwich vil du bliver forkælet med! ♥

I kærlighedens navn Catherine ♥

Nyheder

11. februar 2020
Vær med når hele Jægerspris fester
28. januar 2020
Biblioteket afholder vinterferieaktivitet for børn
21. januar 2020
Tusind tak til afgående formand Kirsten Lykke Nielsen

Kalender

19. februar - 5. april 2020
I samarbejde med lokalarkivet
26. februar 2020 19:00 - 21:30
Hornsherred Alternativ Forening
29. februar 2020 20:00 - 23:00
Musik mellem Fjordene

Nyhedsservice

Abonnér på nyheder fra hjemmesiden.

Printet fra /Kalender/2013/Miniworkshoppen---vær-tro-mod-din-kerne--sjæl