Kontakt

AFLYST - Martin Kongstad er blevet syg!

Farvel til parforholdet og tak for ingenting

- foredrag og debat med Martin Kongstad 20. nov. kl. 19 - ca. 21.30

Martin Kongstad

Hvor mange par kender du, som er sjovere sammen end hver for sig? Rejsestalden tilbyder en aften med tåkrummende betragtninger om livet i tosomhed, overraskende pointer, velunderbyggede teorier og åben debat om det, de fleste af os har erfaring i: Det monogame parforhold. Kom og deltag i debatten.

Om tyve år vil vi se tilbage på vores tid med undren. Hvordan kunne vi blive ved at leve i det monogame parforhold, når alt omkring os indikerede dets fald? Martin Kongstad har en fornemmelse, og den er så stærk, at han har skrevet en hel roman om den. Det traditionelle parforhold passer ikke til det moderne menneskes liv. Den ny tids kvinder har ingen kamp og er klar til at gå nye veje, internettets sociale netværk forandrer vores psykologi og ruster nye generationer til at leve langt mere flydende og åbent, og omkring os falder den ene grænse efter den anden. Siden romantikken har den eneste ene været i fred på sin piedestal, men nu går den ikke længere. Det er tid til at sige tak for mange timer med det hæmmende og energisvage parforhold. Tak for ingenting.

Martin Kongstad er forfatter til den prisvindende bestseller, Han danser på sin søns grav, og den aktuelle roman, Fryser Jeg, som blev udsendt under stor opmærksomhed. Han har en fortid som dj, journalist, skuespiller, manuskriptforfatter, reklamemand og teaterdirektør.

Billetpris 95 kr. Billetter købes via dettelink.

Arrangør: Kulturhuset Rejsestalden 

Nyheder

24. februar 2020
udi ung dansk kunst
11. februar 2020
Vær med når hele Jægerspris fester
28. januar 2020
Biblioteket afholder vinterferieaktivitet for børn

Kalender

19. februar - 5. april 2020
I samarbejde med lokalarkivet
26. februar 2020 19:00 - 21:30
Hornsherred Alternativ Forening
29. februar 2020 20:00 - 23:00
Musik mellem Fjordene

Nyhedsservice

Abonnér på nyheder fra hjemmesiden.

Printet fra /Kalender/2014/AFLYST---Martin-Kongstad-er-blevet-syg-Farvel-til-parforholdet-og-tak-for-ingenting