Kontakt

Bag ethvert symptom, gemmer sig altid en overset følelse!

FOREDRAG af psykoterapeut Charlotte Kure
- tirsdag den 28. januar 2014, kl. 19.00-20.30 – Rejsestalden i Jægerspris

Charlotte Kure fotoCharlotte Kure logo

”Enhver forstår, at indtørrede blade er en direkte følge af, at planten ikke har fået den næring der skal til for at opretholde et sundt liv. Derfor ville det i sagens natur også være tåbeligt at vande de visne blade. At bladene tørrer ind er blot et SYMPTOM på, at rødderne mangler den fornødne næring og vand. Ved at vande plantens rødder tager du dig jo ganske naturligt af GRUNDÅRSAGEN. Sådan har det altid været”.

Således arbejder lægeverden desværre sjældent. Her ser man ofte sygdomme som noget vi rammes af, og, at kroppen er offer for alvorlige fejl og mangler. Mere forkert kan det simpelthen ikke blive. Den vestlige verden virker næsten som om den er besat af at fjerne symptomer, og læger udstikker piller i et væk. Man kan foranlediges til at tro, at det er industriens interesse at gøre os alle til patienter…

At behandle symptomer og sygdomme med kemikalier er en fælde millioner af mennesker er gået i, og vi har betalt en høj pris for ikke at tage os af de dybereliggende årsager. Vi har igennem årtier underkendt forståelsen af, at kroppen taler til os om vores følelsesmæssige tilstand, på det sprog der hedder fysisk symptom og sygdom.

Det er nu på høje tid, at vi får øjnene op for, hvad vores krop i virkeligheden er i stand til. Charlotte vil derfor vise dig en måde at forstå sygdomme på, en måde som du muligvis aldrig før har stødt på. Denne nye måde er dog tidløs og beskæftiger sig med den direkte sammenhæng mellem dine følelser og dine symptomer. Charlotte vil også vise dig hvor altafgørende det er for dit helbred, at du lytter, reagerer og handler på dine følelser – snarere end at bekæmpe.

Denne aften giver en enestående mulighed for at få større indsigt i sammenhæng mellem følelser og symptomer, baseret på kroppens intelligens - også kaldet Meta-sundhed. Det bliver en særdeles oplysende aften - for nogen en sand åbenbaring, og for andre måske en kærkommen provokation. Du behøver ingen særlige færdigheder for at deltage, blot du har en åbent og nysgerrigt sind…

Nogle af kommentarerne fra tidligere deltagere...
Endelig en der råber op, helt bestemt tiltrængt. Charlotte er modig, og formidler det hun brænder for på en behagelig måde”.

"Jeg vidste på forhånd at jeg ville have en vis modstand, men Charlotte var god til at ikke at få mine parader op, så jeg blokerede. Rigtig god formidlingsform".

”Jeg fik aha-oplevelser med hjem, noget som jeg havde bøvlet med i mange år. Nu kan jeg begynde at arbejde med det”.

"Charlottes syn på kroppens intelligens er både fascinerende og tankevækkende".

Charlotte Kure er blandt andet uddannet psykoterapeut, med egen praksis i Slangerup og Roskilde, hvor hun modtager klienter i individuelle forløb. For yderligere information, se venligstwww.charlottekure.dk"Det er min mission, at sprede livsglæde og håb om helbredelse til alle og enhver, som kæmper med fastlåste følelser og tankemønstre, symptomer og sygdomme".

Efter foredraget vil der være tid til, og mulighed for at stille spørgsmål. Pris: 65,- kr. pr person, som købes direkte på:billetto.dk/events/ekstra-dato-foredragcharlottekure 

 

Nyheder

21. januar 2020
Tusind tak til den forrige
20. januar 2020
mens Jægerspris Bibliotek holder flyttelukket
6. januar 2020
Temaet for foråret 2020 er natur

Kalender

5. januar - 13. februar 2020
Levende heste
28. januar 2020 19:30 - 21:00
Historisk Forening Jægerspris
30. januar 2020 17:00 - 22:00
Inspiration til det gode mandeliv

Nyhedsservice

Abonnér på nyheder fra hjemmesiden.

Printet fra /Kalender/2014/Bag-ethvert-symptom-gemmer-sig-altid-en-overset-følelse1