Kontakt

Dansk Flygtningehjælps Landsindsamling 2014 

Hvad betyder 3 timer for dit liv? - for verdens flygtninge kan de være livsgivende.

 

Meld dig som indsamler og gør en forskel, når Dansk Flygtningehjælp samler ind til verdens flygtninge søndag d. 9. november. Meld dig på tlf. 3373 5111 eller www.3-timer.dk eller kontakt lokalkoordinator Hanne Frederiksen mail: hannef@post.tele.dk eller telefon 4756 1060. Der er udlevering af indsamlingsbøsser mellem kl. 10 og 11. Indsamlingsbøsserne afleveres mellem kl. 14 og 15. Det foregår i Rejsestalden.

Flere end 50 millioner mennesker i verden er på flugt - det største antal siden Anden Verdenskrig. 3 timer kan gøre en verden til forskel, når Dansk Flygtningehjælp samler ind i Jægerspris søndag d. 9. november.

Flygtninge har typisk fået rykket deres liv op med rode. Mange har mistet kontakten til deres familie, naboer og venner. De har ikke mulighed for at give deres børn fornødne ting som mad, tøj og tryghed, og de lever ofte i uvished om, hvad fremtiden bringer.

En indsamler for Dansk Flygtningehjælp får i gennemsnit 1000 kr. på de 3 timer, det tager at deltage. Med dem kan Dansk Flygtningehjælp yde afgørende nødhjælp for en flygtningefamilie i f.eks. Syrien eller Sydsudan.

"Derfor opfordrer Dansk Flygtningehjælp og jeg indbyggerne i Jægerspris til at gå på gaden med os søndag 9. november. Tre timer er en lille investering for mig, men gør en betydelig forskel for nogle af verdens mest udsatte flygtninge," siger Hanne Frederiksen, der er indsamlingskoordinator for Dansk Flygtningehjælp i Jægerspris. "Vores arbejde verden over hjælper hver dag tusindvis af mennesker på flugt med at få dækket de helt basale behov. I Jægerspris har vi brug for frivillige til 15 ruter. Det tager cirka tre timer at gå en rute. Pengene går til at gøre livet sikrere for verdens flygtninge," siger Hanne Frederiksen.

 

Aisha og hendes familie fik hjælp af Dansk Flygtningehjælp

Aisha, hendes mand og deres tre børn er flygtet fra hjembyen Homs i Syrien til Libanon. "Vi ankom til Saida (det sydlige Libanon) om vinteren. Vi havde ikke noget varmt tøj, og vi havde ikke noget sted at sove. Så vi sov på stranden." Aisha og hendes familie fik hjælp fra Dansk Flygtningehjælp i form af mad og udstyr som madrasser og køkkengrej. Hendes mand, som er fysisk handicappet, fik hjælp via Dansk Flygtningehjælps beskyttelsesteam, og hendes børn er nu begyndt i en Libanesisk skole. Den kører i to-holds-skift, så flere syriske børn kan fortsætte deres uddannelse. Aisha blev fornyligt valgt af beboerne til at repræsentere dem i bestyrelsen for det kollektive bosted, som Dansk Flygtningehjælp har sikret. "Efter den lange rejse fra Syrien er jeg lykkelig for at være i sikkerhed sammen med mine kære og oven i købet kunne gøre nytte for samfundet omkring mig," siger Aisha.

 

Arrangør: Dansk Flygtningehjælp, Jægerspris

 

 

Nyheder

11. februar 2020
Vær med når hele Jægerspris fester
28. januar 2020
Biblioteket afholder vinterferieaktivitet for børn

Kalender

19. februar - 5. april 2020
I samarbejde med lokalarkivet
26. februar 2020 19:00 - 21:30
Hornsherred Alternativ Forening
29. februar 2020 20:00 - 23:00
Musik mellem Fjordene

Nyhedsservice

Abonnér på nyheder fra hjemmesiden.

Printet fra /Kalender/2014/Dansk-Flygtningehjælps-Landsindsamling-2014