Kontakt

Femigance™ - En Divaaften på høje hæle

Fredag den 31. januar klokken 19.00 - 20.00 i Kulturhuset Rejsestalden, Jægerspris.
Snup et par af dine sko med høje hæle i skabet og mød op til en sjov og spændende aften på høje hæle og masser af Femigance™.

Divaaften på høje hæle

De fleste kvinder sidestiller sko med høje hæle med ømme fødder, men også med opmærksomhed, en smuk holdning og lange slanke ben. Drømmen om, at kunne bevæge sig elegant igennem et lokale i de smukkeste høje sko, med alles øjne hvilende på én, kan nu gå i opfyldelse. Tidligere professionel danser Nan Engel, kommer med nogle brugbare tips til kvinderne i Jægerspris.

Femigance™ betyder Feminin Elegance og er et ord Nan Engel fandt på, da hun kort skulle beskrive, hvad det er hun underviser i. Det handler om kvindelighed, om feminine bevægelser, og om at komme i kontakt med det sensuelle enhver kvinde besidder. Nan Engel har været professional danser. Hun startede med klassisk ballet som soloballerina og senere lavede hun flere tv-shows som jazzdanser. I ti år har hun haft sit eget danseshow med de bedste profesionelle dansere i Danmark. Senere blev Nan uddannet stresskonsulent og en af de mest anerkendte livsstilseksperter med speciale i stresshåndtering og ernæring. Hun lurede hurtigt, at kvinder har brug for mere sjov i hverdagen. Hun har derfor undervist tusinder af kvinder i kunsten at gå på høje hæle og Femigance™.

De fleste kvinder elsker jo at shoppe. For at fuldende aftenen, vil der være mulighed for at shoppe unikasmykker fra det danskejede firma JWLS 108, som har hovedsæde i Los Angeles. Firmaet donerer 10,8% af deres salg til velgørenhed og vil også denne aften i samarbejde med køberne, vælge hvad pengene skal gå til.

Det koster 150,00 kr. at deltage i arrangementet, hvor der serveres lidt boblevand og lækkerier. Er I en gruppe veninder er prisen 125,00 pr. person. Man kan købe billetter her

Husk at medbring sko med høje hæle. For mere info: Divastyle71@hotmail.com 

www.nanengel.comwww.jwls108.com

 

Nyheder

24. februar 2020
udi ung dansk kunst
11. februar 2020
Vær med når hele Jægerspris fester
28. januar 2020
Biblioteket afholder vinterferieaktivitet for børn

Kalender

19. februar - 5. april 2020
I samarbejde med lokalarkivet
26. februar 2020 19:00 - 21:30
Hornsherred Alternativ Forening
29. februar 2020 20:00 - 23:00
Musik mellem Fjordene

Nyhedsservice

Abonnér på nyheder fra hjemmesiden.

Printet fra /Kalender/2014/Femigance---En-Divaaften-på-høje-hæle