Kontakt

Femigance™ - En Divaaften på høje hæle

De fleste kvinder sidestiller sko med høje hæle med ømme fødder, men også med opmærksomhed, en smuk holdning og lange slanke ben. Drømmen om, at kunne bevæge sig elegant igennem et lokale i de smukkeste høje sko, med alles øjne hvilende på én, kan nu gå i opfyldelse. Tidligere professionel danser Nan Engel, kommer med nogle brugbare tips til kvinderne i Jægerspris.

Divaaften på høje hæle

Torsdag den 20. februar klokken 20.00-21.30 i Kulturhuset Rejsestalden, Jægerspris

Snup et par af dine sko med høje hæle i skabet, og mød op til en sjov og spændende aften på høje hæle og masser af Femigance™.

Femigance™ betyder Feminin Elegance og er et ord Nan Engel fandt på, da hun kort skulle beskrive, hvad det er hun underviser i.Det handler om kvindelighed, om feminine bevægelser, og om at komme i kontakt med det sensuelle enhver kvinde besidder.

Nan Engel har været professional danser. Hun startede med klassisk ballet som soloballerina og senere lavede hun flere tv-shows som jazzdanser. I ti år har hun haft sit eget danseshow med de bedste dansere profesionelle i Danmark. Senere blev Nan uddannet stresskonsulent og en af de mest anerkendte livsstilseksperter med speciale i stresshåndtering og ernæring. Hun lurede hurtigt, at kvinder har brug for mere sjov i hverdagen. Hun har derfor undervist tusinder af kvinder i kunsten at gå på høje hæle og Femigance™.

De fleste kvinder elsker jo at shoppe. For at fuldende aftenen, vil der være mulighed for at shoppe unikasmykker fra det danskejede firma JWLS 108, som har hovedsæde i Los Angeles. Firmaet donerer 10,8% af deres salg til velgørenhed og vil også denne aften i samarbejde med køberne, vælge hvor pengene skal gå til.

Det koster 150,00 kr. at deltage i arrangementet hvor der serveres lidt boblevand og lækkerier. Er I en gruppe veninder er prisen 125,00 pr. person. Man kan købe billetterher

Husk at medbring sko med høje hæle.

For mere info: Divastyle71@hotmail.comwww.nanengel.comwww.jwls108.com

Nyheder

Kalender

21. august - 27. september 2019
Kunstneriske fortolkninger af temaet bro
28. september 2019
Indvielse af Kronprinsesse Marys Bro
1. oktober - 10. november 2019
Smukke spirituelle billeder i Rejsestalden

Nyhedsservice

Abonnér på nyheder fra hjemmesiden.

Printet fra /Kalender/2014/Femigance---En-Divaaften-på-høje-hæle1