Kontakt

I humorens tjeneste - Jan Monrad

Onsdag d. 29. januar 2014 kl. 19:00 - 21:00 i Rejsestalden

Underholdende og morsomt foredrag med Jan Monrad, der fortæller om et langt liv med humoren som medspiller – lige fra skoletiden, hvor Jan blev smidt udenfor døren, fordi han lo over skolekammeraternes akavede forsøg med det danske sprog i dansktimerne - til i dag, hvor Jan er en respekteret bagsideskribent på Ekstra Bladet.

I foredraget sættes der spørgsmålstegn ved, om der findes grænser for humor. Kan vi gøre grin med andre kulturer, alvorlige ulykker, minoriteter og handikappede? Vi hører også om mødet og det mangeårige samarbejde med gymnasiekammeraten, Søren Rislund og senere om mødet med madskribenten Mik Schack, et møde der udvikler sig til et livsvarigt venskab, der bl.a. medfører, at de to kammerater hver eneste dag året rundt sender hinanden en email med 8 nye billeder, foruden de store mængder af dekorede breve og postkort, som de har sendt til hinanden gennem 40 år, hvor af nogle vil blive fremvist. Her skal det nok nævnes, at denne brevveksling ikke er for sarte sjæle. 

 Jan Monrad - i humorens tjeneste

Et rigtig sjovt foredrag fortalt af en mand, der valgte at gøre som delfinerne – nemlig at lege sig gennem tilværelsen.

Varighed ca. to timer inkl. pause. I sidste afdeling er der mulighed for at stille spørgsmål og komme i dialog med Jan Monrad med udgangspunkt i foredraget.

Billetter kr. 150,- købes via linket her ...

Nyheder

Kalender

21. august - 27. september 2019
Kunstneriske fortolkninger af temaet bro
28. september 2019
Indvielse af Kronprinsesse Marys Bro
1. oktober - 10. november 2019
Smukke spirituelle billeder i Rejsestalden

Nyhedsservice

Abonnér på nyheder fra hjemmesiden.

Printet fra /Kalender/2014/I-humorens-tjeneste---Jan-Monrad