Kontakt

Kunstudstilling 10 – 2014 // Clara Maria Trier Holst

Danmarksmesteren i klassisk tegning 2013 udstiller i Rejsestalden 9. september - 30. september i Rejsestaldens åbningstid. 

 

Clara Trier fra Jægerspris er kun 15 år. Alligevel er hun som kunstner ingen novice. I 2013 vandt hun som bare 14-årig danmarksmesterskabet i klassisk tegning. "Kreativiteten har altid været en stor del af mit liv. Da jeg var helt lille, sørgede min mor altid for at male og tegne med mig. Det virker meget klichéagtigt at sige, men kunst betyder virkelig meget for mig. Det er en måde for mig at udtrykke mine tanker og følelser på, og når jeg tegner eller maler, slapper jeg helt af og giver mig hen til motivet og processen", fortæller Clara, som også fortæller, at hendes store kunstidoler er Norman Rockwell, J.S. Rossbach og Leonardo Da Vinci.

Maleri   Tegning

Clara Trier går til daglig på Atheneskolen i Gladsaxe, men arbejder også sammen med sin mor i hendes studio "Trier Design" på Jernbanegade. "For 2 år siden begyndte jeg at tage mig selv seriøs som kunstner og begyndte at sælge mine værker", fortæller Clara og fortsætter "Jeg glæder mig helt vildt til at udstille i Rejsestalden og håber, at folk får en god oplevelse med udstillingen. Jeg ønsker generelt at inspirere folk til at udtrykke sig selv mere kreativt og vil rigtig gerne tale med folk om kunst. Så kom endelig til ferniseringen d. 14. september kl. 14-16!", siger hun og ler.

Arrangør: Kulturhuset Rejsestalden og Rejsestaldens kunstudvalg

Nyheder

Kalender

21. august - 27. september 2019
Kunstneriske fortolkninger af temaet bro
28. september 2019
Indvielse af Kronprinsesse Marys Bro
1. oktober - 10. november 2019
Smukke spirituelle billeder i Rejsestalden

Nyhedsservice

Abonnér på nyheder fra hjemmesiden.

Printet fra /Kalender/2014/Kunstudstilling-10-2014--Clara-Maria-Trier-Holst