Kontakt

Mormors Kagebord - i Kulturhuset Rejsestalden lørdag d. 3. maj kl. 14-16.

Det er som altid Rejsestaldens frivillige stab ”Staldfolket” som i samarbejde med personalet i Kulturhuset står bag de mange forberedelser til dette populære arrangement. Der skal synges og traditionen tro starter man med kaffe og nyder de mange dejlige hjemmebagte kager som bages til lejligheden – mange efter fine gamle opskrifter. Erland Johansen sidder igen ved klaveret og sørger for, at tonen smukt holdes til dagens udvalgte sangtekster.

Bordene er dækket forskelligt op med skønne gamle porcelænsstel og til lejligheden hæklede servietter lavet af Sys Andersen fra Staldfolket.

Sidste gang arrangementet blev afholdt var det et imponerende kagebord som tog imod gæsterne og det skyldes de mange borgere og Staldfolk som bringer kager til dagen. Rejsestalden søger derfor igen folk der vil bage til Mormors Kagebord.

Arrangementet er gratis - Tilmelding nødvendig på: på telefon 47 50 34 89 eller rss@frederikssund.dk - oplys navn, antal deltager og gerne om du medbringer kage (og hvilken slags).

Vi glæder os!

Mormors Kagebord

Nyheder

Kalender

21. august - 27. september 2019
Kunstneriske fortolkninger af temaet bro
17. september 2019 19:30 - 21:00
Folkeuniversitetet
18. september 2019 19:00 - 21:00
Hornsherred Alternativ Forening

Nyhedsservice

Abonnér på nyheder fra hjemmesiden.

Printet fra /Kalender/2014/Mormors-Kagebord