Kontakt

Peter AG - LIVE, AKUSTISK & SOLO i Jægerspris

Få billetter tilbage ... Fredag den 7. marts 2014 kl. 20:00 - i den gamle krosal på Slotsparkens Friskole - dørene åbnes kl. 19:00 der er unummererede siddepladser.

Efter mere end 40 år i et rockband som GNAGS kan man godt trænge til at være lidt alene. Derfor forsøgte Peter A.G. sig sidste år som ”folkesanger” med ”Det Scene Show”. Showet var en kanon-succes, og nu følger Peter A.G. op med et nyt Solo-show: ”Velkommen til Københagn”.

Her vil han ene mand med sin guitar, med snak og en samling helt nye sange hylde vores allesammens hovedstad og centrum. - Men centrum er jo ikke interessant uden alt det andet udenom, siger Peter A.G. Og lover at der er både sange om Københavnere i Jylland og Jyder i København. - Det handler om hele Danmark – bare set fra København. I showets anden afdeling vil Peter A.G. synge klassiske GNAGS-sange. - I et toneleje og med en energi , så alle kan synge med, lover Peter A.G.

Billetter: kr. 250,- købes direkte via linket her ...

Måske er du den heldige der vinder ét af de tre signerede eksemplarer af Peter A.G.s bog "Fra Balkonen Drysser" på din entrebillet? Vinderen får besked under koncerten.

MØD PETER AG BACKSTAGE - vi plukker fire personer under koncerten som efterfølgende bliver budt på et glas vin og en snak med Peter AG.

Peter AG

Arrangør: Kulturhuset Rejsestalden • Bar og garderobe: Støtteforeningen Slotsparkens Friskole

 

 

Nyheder

Kalender

21. august - 27. september 2019
Kunstneriske fortolkninger af temaet bro
20. september 2019 20:00 - 22:00
Funk, soul og rock tilført et strejf af blues
21. september 2019 14:00 - 14:45
Frederikssund Teaterfestival

Nyhedsservice

Abonnér på nyheder fra hjemmesiden.

Printet fra /Kalender/2014/Peter-AG---LIVE-AKUSTISK--SOLO-i-Jægerspris