Kontakt

Anne Dorte Michelsen og Billy Cross med band

Koncert 12. november kl. 20 i salen på Slotsparkens Friskole. Dørene åbner kl. 19.

Arrangementet er udsolgt

En ring er sluttet når Anne Dorte Michelsen og Billy Cross til efteråret tager sammen på turné til de danske koncertscener. Med sig har de et tæt, sammenspillet band bestående af nogle af Skandinaviens mest rutinerede og originale musikere, en lang række af Anne Dortes største hits samt et udpluk af sangene fra hendes helt nye album "En Anden Lykke".

Anne Dorthe Michelsen og Billy Cross Band 

Sidst Anne Dorte Michelsen og Billy Cross stod på samme scene var i slutningen af 80'erne, hvor Cross' særlige fornemmelse for Michelsens sangskrivning resulterede i en række turnéer og soloalbums. Debut´en, "Mellem dig og mig", blev en klassiker med sange som "Jeg har lagt mine våben" og "Magneter". Og efterfølgeren "Næste Dans" ramte med sin insisterende lavmælthed publikum rent - også i Japan hvor den gav Michelsen et overraskende gennembrud. Også uopslidelige sange som "En lykkelig familie" og "Før eller siden" daterer sig til tiden for Cross' og Michelsens lykkelige samarbejde.

Hver for sig har Anne Dorte Michelsen og Billy Cross siden formået den sjældne kunst at forny sig og samtidig fastholde et stort og trofast publikum i forskellige musikalske sammenhænge. Senest blev Michelsens position som en af sin generations vigtigste, danske sangskrivere cementeret i tv-programmet "Toppen af Poppen", hvor unge og ældre kolleger havde glæde af at fortolke sange fra hendes store katalog af iørefaldende pophits og rørende ballader.

Nu - 25 år siden sidst - tager de to en tur til. Både i studiet og på landevejen. Og kombinationen af Anne Dorte Michelsens tæft for melodier og evne til at ramme vores følelser skarpt og rent i sine tekster og Billy Cross' smagfulde guitarspil og produceroverblik kan noget helt særligt. Det får hele Danmark at høre, når albummet "En Anden Lykke" udkommer til september.

Og senere på efteråret genskabes den gode stemning fra studiet, når musikerholdet igen samles for at spille alle de gode gamle sammen med de bedste af de nye - helt og aldeles live: Anne Dorte Michelsen (sang) og Billy Cross (guitar, kor), Per Christian Frost (bas, kor), Dan Hemmer (keyboards) og Rasmus Kiehlberg (trommer).

Arrangør: Kulturhuset Rejsestalden

Nyheder

24. februar 2020
udi ung dansk kunst
11. februar 2020
Vær med når hele Jægerspris fester
28. januar 2020
Biblioteket afholder vinterferieaktivitet for børn

Kalender

19. februar - 5. april 2020
I samarbejde med lokalarkivet
26. februar 2020 19:00 - 21:30
Hornsherred Alternativ Forening
29. februar 2020 20:00 - 23:00
Musik mellem Fjordene

Nyhedsservice

Abonnér på nyheder fra hjemmesiden.

Printet fra /Kalender/2015/Anne-Dorte-Michelsen-og-Billy-Cross-med-band