Kontakt

Jazzfestival - Carl Winther & The Grand Beat 

Onsdag d. 21. januar kl. 20.00 i den gamle sal på Slotsparkens Friskole. Dørene og baren åbner kl. 19.30.

Den danske jazztrio Carl Winther & The Grand Beat spiller moderne jazzfusion Dag 1 af Rejsestaldens jazzfestival. Trioen har eksisteret siden 2011 og nyder både national og international anerkendelse. De spiller udelukkende originale kompositioner. Hør dem spille via YouTube

Billetter koster 150 kr. og kan købes via dettelink

jazzfestivalplakat, Carl Winther

Carl Winther (DK)  er kendt som en af Danmarks bedste yngre klaverspillere. Som søn af den verdenskendte danske trompetist, Jens Winther, blev han tidligt bekendt med livet på turné. Hans sceneoptræden er betagende og virtuos, og han besidder en sjælden evne til at improvisere. Carl Winthers egne kompositioner er både inspireret af latinamerikanske og afrikanske rytmer, klassisk musik samt avantgarde.

Jivin Cameron (US)  begyndte at spille bas, da han var 15 år, og er i dag en af de mest efterspurgte bassister i Danmark. Han er søn af den anmelderroste musiker Othello Molineaux og soul- og jazzsangerinden Debbie Cameron, samt barnebarn af den afdøde gospelsangerinde, Etta Cameron.

Johan Kolsut (SE)  har som trommeslager på kort tid spillet med adskillige jazzmusikere samt medvirket på mange indspilninger. Han har desuden spillet en hel del internationalt - både på klubber og festivaler. Johan Kolsut er inspireret af et bredt spektrum af musik, og har trods sin unge alder allerede vist sig som et stort percussiontalent.

Se hvem der ellers spiller på Rejsestaldens Jazzfestival

Arrangør: Kulturhuset Rejsestalden

Nyheder

21. januar 2020
Tusind tak til den forrige
20. januar 2020
mens Jægerspris Bibliotek holder flyttelukket
6. januar 2020
Temaet for foråret 2020 er natur

Kalender

5. januar - 13. februar 2020
Levende heste
28. januar 2020 19:30 - 21:00
Historisk Forening Jægerspris
30. januar 2020 17:00 - 22:00
Inspiration til det gode mandeliv

Nyhedsservice

Abonnér på nyheder fra hjemmesiden.

Printet fra /Kalender/2015/Jazzfestival---Carl-Winther--The-Grand-Beat