Kontakt

Kun med Kondom 

Rejsestalden er med i Sex og Samfunds kampagneuger mandag d. 7. - søndag d. 20. september 

 

OM KUN MED KONDOM 

Årets tema for Kun med Kondom er "pas på dine venner." Temaet tager udgangspunkt i, at de fleste unge ønsker at passe på deres venner og gøre noget godt for dem. Man kan passe på sine venner på mange forskellige måder. Bl.a. ved at sikre, at vennerne har et kondom, når de har brug for det. Vi tror også på, at opfordringen til "Frederik" om at huske kondom betyder mere for Frederik, hvis den kommer fra hans gode ven. Derfor opfordrer Kun med Kondom 2015 alle til at give et kondom til en ven - just in case.

#HARMINRYG OG #HARDINRYG

Kampagnen sætter fokus på, at venner passer på hinanden. Derfor opfordrer vi også unge til at fremhæve de af deres venner, der passer på dem via sociale medier. Vi opfordrer unge til at tage et billede af en ven, der passer på dem, hashtagge det #harminryg og lægge det op på deres Instagramprofil og/eller Facebook. Denne opfordring håber vi, at lokale aktører og frivillige vil tage med videre i deres lokalmiljø.

Med #harminryg ønsker vi at skabe rammen for en positiv kommunikation, hvor unge kan tilkendegive den eller de af deres venner, der har betydning for den enkelte unge, som altså kan sige, du/I "har min ryg" og det er jeg rigtig glad for.

Vi har også på landsplan mere end 450 frivillige unge - dem kalder vi Wingmates - som er tilmeldt Kun med Kondom 2015 og deler kondomer ud mv. Du kan læse mere om Wingmates her. Disse aktiviteter opfordrer vi vores Wingmates til at vise via hashtagget #hardinryg, ligesom der på de særlige Wingmates-t-shirts også står, "Wingmates #hardinryg".

KADONGPONG

I samarbejde med Danski sender vi to heldige vindere til Red Mountain Skifestival med kampagnespillet KadongPong. KadongPong kræver kun en displaykasse, et kampagnekondom og en portion opfindsomhed. For den, der på snedigste vis kaster et kondom i displaykassen - mens det filmes i et one-take og derpå uploades på Kun med Kondoms Facebookside med hashtag #kadongpong - løber med skirejsen. Du kan læse mere om KadongPong - og se vores tutorial-video på vores Facebookside. Læg meget gerne an til KadongPong, når du alligevel møder målgruppen på ungdomsuddannelsen, i bybilledet, til foredraget, fredag eftermiddag, eller hvor end du har planlagt dine aktiviteter.

Arrangør: Sex og Samfund

 

Nyheder

24. februar 2020
udi ung dansk kunst
11. februar 2020
Vær med når hele Jægerspris fester
28. januar 2020
Biblioteket afholder vinterferieaktivitet for børn

Kalender

19. februar - 5. april 2020
I samarbejde med lokalarkivet
26. februar 2020 19:00 - 21:30
Hornsherred Alternativ Forening
29. februar 2020 20:00 - 23:00
Musik mellem Fjordene

Nyhedsservice

Abonnér på nyheder fra hjemmesiden.

Printet fra /Kalender/2015/Kun-med-Kondom