Kontakt

Kunstudstilling 4-2015 // Lisa Lach-Nielsen

Foruroligende og smukke malerier i Kulturhuset Rejsestalden 25. marts - 27. april. Der er fernisering for alle interesserede søndag d. 29. marts kl. 14-16.

Lisa Lach-Nielsen er egentlig uddannet beklædningsdesigner fra Danmarks Designskole, men har arbejdet sig hen imod kunstens verden og arbejder nu primært som billedkunstner. Hun bruger dog ofte elementer fra beklædning i sine malerier ved at applikere stof eller brodere direkte på lærredet.

Galleri Liisberg skriver om Lisa Lach-Nielsen: "Lisa Lach-Nielsen fanger med sine udtryksfulde malerier de flestes opmærksomhed og huskes af beskueren lang tid efter. Hendes billedverden viser os aspekter af livet og forholdet mellem mennesker, der ikke ligger lige for, men bliver tydeliggjort ved en yderst præcis maleteknik og en stor psykologisk indsigt. Det er især overgangen fra barn til voksen, der er temaerne i billederne. Vi genoplever vores egen opvækst og afmagtsfølelse i symbolerne. Den barnlige fantasiverden folder sig ud i fuldt og grufuldt flor, tilsat væsener der eksisterer i vores drømme eller mareridt. Lisa Lach-Nielsens billeder gør et stort indtryk, fordi de taler et sprog, der ikke kan fortrænges. Hendes billeder er aldrig ligegyldige".

Lisa Lach-Nielsen 3 Lisa Lach-Nielsen 2

Arrangør: Kulturhuset Rejsestalden og Rejsestaldens Kunstudvalg

Nyheder

Kalender

21. august - 27. september 2019
Kunstneriske fortolkninger af temaet bro
20. september 2019 20:00 - 22:00
Funk, soul og rock tilført et strejf af blues
21. september 2019 14:00 - 14:45
Frederikssund Teaterfestival

Nyhedsservice

Abonnér på nyheder fra hjemmesiden.

Printet fra /Kalender/2015/Kunstudstilling-4-2015--Lisa-Lach-Nielsen