Kontakt

Min egen økohave  

Kunstworkshop for børn i alderen 6 - 13 år tirsdag d. 13. oktober kl. 11 - 13 i Kulturhuset Rejsestalden

 

Det røde Ø-mærke har 25 års jubilæum i 2015 og det fejrer Rejsestalden med en udstilling om økologi og en kunstworkshop for børn. I efterårsferien bliver Rejsestalden omdannet til to kunstområder, hvor vi inviterer børn til at udfolde sig kreativt omkring temaet økologi. I det ene område får børnene udleveret en goody-bag med materialer til at lave deres egen mini-økohave. I det andet område får børn mulighed for at lave deres eget Ø-mærke.

Du er velkommen til at tage en madpakke med og spise den i Rejsestalden efter workshoppen.

Bag workshoppen står Tine Borg og Nana Andersen, der har stor erfaring med at undervise og arbejde sammen med børn om kunst. De har tidligere bl.a. stået bag kunstskolen på Sofiehøj Friskole syd for Skibby.

Tilmelding:  rss@frederikssund.dk eller 47503489. Hvis du er yngre end 6 år er du meget velkommen, men du skal have en voksen med.

Kunstskole 1 Kunstskole 2

Nana Andersen er uddannet på Design Seminariet, grafisk linje og Skolen for billedkunst. Hun har siden 2014 udstillet fast på Galleriet LABR i Roskilde. Nana har arbejdet som billedkunstner og keramiker i Barcelona med eget værksted og galleri fra 1998 til 2011, hvor værksted og bolig blev flyttet til Hornsherred på Sjælland. Har modtaget støtte til en række udstillinger fra Den Danske Ambassade og La Fundación Reina Isabel i Madrid. Hun har gennem sine år i Spanien udført adskillige udsmykningsopgaver for spanske vingårde, restauranter og cafeer.

Tine Borg er uddannet på Det Kgl. Danske Kunstakademi. Hun har udstillet bl.a. på Arken, Brandts Klædefabrik, Kunstforeningen Gl. Strand og Charlottenborg. Hun har lavet udsmykningsopgaver for Willumsens Museum, designopgaver for Lego og modtaget Statens Kunstfonds 3-årige stipendie. Tine bor i Hornsherred på Sjælland og underviser i billedkunst.

Læs om udstillingen.

Kunstskole 4

Arrangør: Kulturhuset Rejsestalden 

Nyheder

28. januar 2020
Biblioteket afholder vinterferieaktivitet for børn
21. januar 2020
Tusind tak til afgående formand Kirsten Lykke Nielsen
20. januar 2020
mens Jægerspris Bibliotek holder flyttelukket

Kalender

5. januar - 13. februar 2020
Levende heste
28. januar 2020 19:30 - 21:00
Historisk Forening Jægerspris
30. januar 2020 17:00 - 22:00
Inspiration til det gode mandeliv

Nyhedsservice

Abonnér på nyheder fra hjemmesiden.

Printet fra /Kalender/2015/Min-egen-økohave