Kontakt

Natur eller kemi? 

Foredrag om kost i Kulturhuset Rejsestalden søndag d. 7. juni kl. 12-14. 

Er du kørt fast i, hvad du kan/må spise? Og virker de kosttilskud/piller som du tager nu, ikke nok på din energi og dit helbred? Vælger du natur eller kemi? Valget er dit, kom og lyt med når Milene & Michael fortæller om, hvordan de ved at ændre deres kost - væk fra de 3 hårde hvidevarer (Gluten, mælk og sukker) - har fået banebrydende resultater på 30 og 20 års kronisk sygdom, og er begejstret for disse 100% organiske tyske kosttilskud, som foredragsholder Kirsten Bak Hansen holder foredrag om.

Kirsten Bak Hansen har selv haft slidgigt, modic 1 forandringer (kronisk betændelse i brusk) samt begyndende knogleskørhed og troede hun skulle opgive sin sport. Hun kunne efter 3 måneder på disse produkter begynde at træne igen og efter 9 måneder blev hun verdensmester på inliners på Marathon distancen! (kvinder over 50). Ligeledes cyklet til Paris med Team Rynkeby, løbet 90 km på landrend til det åbne Vasa, cyklet fra Århus til København, løbet en ½ Marathon, Vasaloppet og meget mere. Hun ønsker at vidensdele og at folk får valget til at vælge det sunde naturlige liv, for når du har prøvet ikke at kunne det du engang kunne før og gerne vil, men i stedet er begrænset, så ved du hvad dette betyder for livskvaliteten.

Dette foredrag er for alle, også raske mennesker, som ønsker at forblive sunde og sportsfolk/atleter som gerne vil optimere deres krop/sportsresultater.

Tilmelding nødvendig eller yderligere oplysninger til Michael 4054 8937 eller Milene 2023 8030.

 Kemi eller natur  Kemi eller natur 2

Arrangør: Milene Hansen og Michael Andersen 

Nyheder

Kalender

21. august - 27. september 2019
Kunstneriske fortolkninger af temaet bro
17. september 2019 19:30 - 21:00
Folkeuniversitetet
18. september 2019 19:00 - 21:00
Hornsherred Alternativ Forening

Nyhedsservice

Abonnér på nyheder fra hjemmesiden.

Printet fra /Kalender/2015/Natur-eller-kemi